reklama

Listopad 2009

reklama
my po 4h spacerze.wypawa zakonczyla sie pecherzem pod palcem u nogi (wysokie obcasy),

ps. okazalo sie,ze jestem persona non grata.wczoraj wyslalam prosbe do agissy o przyjecie mnie do ich zamknietej grupy. prosba zostala odrzucona.
:szok::szok::szok::szok::szok::szok: a byłam przekonana, ze czytałam w ogłoszeniach, że każdy kto poprosi zostanie przyjęty :szok::szok::szok:
banana a czym Ty podpadłaś????

....

a tak poza tym ja po 1 dniu pracy.. przeżyłam... a D przywiózł mi małą do sklepu na karmienie :D:D:D
no to naleza ci sie gratulacje, dzielna jestes i masz juz to za soba
4 godziny na spacerze na obcasach :))) Niezła jesteś! Podziwiam :) Ja na spacer wygodne trapery sobie kupiłam :)))
EEEE to nie wiedziałam, że jakieś zamknięte grupy się porobiły :) hehe
nooo porobilo sie u nas porobila, ale przynajmniej spokojnie sie zrobilo

bana no to sobie czyms przechlapalas

A potrzebna Wam ta zamknięta grupa? Chyba tylko z ciekawości :-p

Z tego co wiem, można zmienić wygląd forum lub jego kolory. Ale to powinno być tylko możliwe w przypadku administratorów - informatyków bb... No bo tragiczne są te kolory...

my wyszłyśmy na spacer na... 10 minut :-D Jak wychodziłyśmy, świeciło słoneczko, a po dosłownie minucie zaczęło wiać i kropił deszcz. Ciężko się chodzi w chuście i pod wiatr...

dzien dobry :-)

ja dzis pierwssza a gdzie wszytkie sie podziałyście??
my mamy znowu ładna pogode wiec tez spacerek bedzie zaliczony :-)
narazie ide do małej bo se obudziła i gada jak najeta w boxie chyba domaga sie towarzystwa :-)
miłego dnia :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry