Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
W moim tako jedo jest też duża gondola. W chodzi śpiwór no i maluszek i jest jeszcze sporo miejscaa Antek jest duzym dzieckiem. Jutro go zważę , ale jak na moje ma koło 8kg
AGRAFKA ONI nigdy pewnych rzeczy nie zrozumieją.Naprawdę szkoda czasu , nerwów na tłumaczenie tak dziwnych dla nich spraw![]()

Ja zmeczona ale nie jest tak zle. Brakuje mi tylko wychodzenia na spacerki
Co do spacerowek...Ja zamierzam Alanka wozic w gondoli jeszcze miesiac przynajmniej. Mam duza gondole(to wielki plus Roana) i zamierzam z niej korzystac. No chyba, ze Alanek bedzie probowal z niej nogami wychodzic to wczesniej. Maciusia tez przelozylismy dopiero jak mial 6miesicy skonczone, wlasnie dlatego, ze nogi na zewnatrz wywieszal)
na razie pakujemy to co się da do kartonów itd. , później jedziemy kończyć malować a jutro/pojutrze myśle ze meble juz pojadą. Echh a jak widzę tyle gówieniek do powkładania w kartony to aż mi się odechciewa 
U nas przeprowadzka się zaczynana razie pakujemy to co się da do kartonów itd. , później jedziemy kończyć malować a jutro/pojutrze myśle ze meble juz pojadą. Echh a jak widzę tyle gówieniek do powkładania w kartony to aż mi się odechciewa
![]()
No jak to...? Nie wiesz...? Do Ciebie przecież!