Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Czesc dziewczyny, a ja mam taki problem: rosnie mi mala histeryczka... od 3 dni krzyki i placze z byle powodu, niczym sie na dluzej nie zajmie, tylka ja odloze na lozeczku, od razu podnosi krzyk, nic jej nie pasuje, niczego nie chce... a ja zmeczona, bo nie wiem, o co jej chodzi, mysle ze za bardzo biegalam na kazde westcvhnienie od poczatku i teraz mala wszystko krzykiem wymusza. Nie wiem, jak ja odzwyczaic, dzis juz wymieklam i zostawilam ja plazcaca na kilka minut ew lozeczku, ale sie tak rozgisteryzowala, ze zaczela z nerwow kaszlec, wzdychac jakby pol dia plakala... i nie wiem co robic. Moze to wina zebow, a moze taki okres nam przyszedl, ze mala zaczyna pokazywac rozki, ehhh. Potrzebuje chyba kilku gofdzin wolnego... i wiecej cierpliwosci...
ehh takie są kobietki hihihi. Kochana mam nadzieję, ze to tylko chwilowe![]()
Witamy,Hejka...
chyba jeszcze nie byłam na tym forummogę się dołączyć do rozmowy
JA też jestem listopadową mamusią
Hanulka wczoraj skończyła 5 miesięcy, jest taka niesamowita! Prawie codziennie robi coś nowego?
Powiedzcie mi jak u Waszych pociehc z siedzeniem, przenosicie się już na spacerówkę ?![]()
Oj, ja tez mam taka nadzieje, inaczej niedlugo zwariuje....