reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

no będę m,usiała jechać jeszcze raz.. :dry:nie odpszczę mu
powirem szczerze ze byłam w takim szoku że aż chciałam jak najszybciej z tamtąd wyjść:wściekła/y:
tak to więcej bym mu powiedziała....

reklama
kingula My z patim tez bedziemy trzymac kciuki

AniaSm sto lat dla Kubusia z okazji pol roczku

My wlasnie wrocilismy z procesji Maly byl caly czas grzeczy, myslalamze nie wytrzyna ke sie udalo

100 lat dla wczorajszego jubilata Kubusia i dzisiejszego - Ignasia. :-)

A Milenka zrobila sobie i nam prezent urodzinkowopółroczkowy - pierwszy ząbasek wykiełkował, jupiii!:-D

Kubuś
Milenka
Ignaś

100 lat
tigger.jpg

kamcia jedz jeszcze raz moze trafisz na kogos innego co da sie z nim dogadac.....

u nas dzis piekna pogoda....w poludnie pojechalam kupic malej czape ktora sobie upatrzylam ale ich nie bylo...no coz kupilam inna....potem wrocilismy poszlysmy do centrum.....okazalo sie, ze d juz wrocil po 1h z pracy bo pracy nie bylo......super wyplata bedzie....:dry: wiec ja sie zapakowalam do samochodu i skoczylam jeszcze raz do centrum na szybkiego i kupilam malej basenik, ktory rozlozylismy w ogrodzie i kielbase na szybkiego grila...tata robil grila a my, a raczej mala pluskalysmy sie w basenie....pluskala sie w sumie tylko chwile bo potem przyssala sie do tego dmuchanego boku basenu ia tak juz sobie wisiala przyssanan przez reszte czasu wpadajac cvo chwila w poslizg i nurkujac.....:-D
i tak nam dzien zlecial potem obiadek polezelismy pobawilismy sie i byla 7 i czas spac....:-) a ja sobie teraz siedze i cedze winko :-)

arwen witamy spowrotem ;-)

reklama
Do góry