reklama

Listopad 2009

a kiszka, wczoraj caly dzien musialam jezdzic od 11.30 do 19.30 a ona ze mna podrózowała no i nie dalam jej juz wcale obiadku, bo nie chcialam przed spaniem. Moze dzis sie uda, choc znowu dzien wloczenia sie po urzedach/pracy/przychodni i prazenia sie w aucie... ehh, zobaczymy co z tego wyjdzie. Wczoraj gadalam jeszcze ze znajoma ktora ma 10cio miesiecznego alergika i doszlysmy do wniosku, ze te nasze maluchy pałaszują tak po ketotifenie ;o :( masakra jak tak dalej pojdzie, a musze dawac bo inaczej chce sie zadrapac (fenistil nie pomaga).

A dziś znowu upał, w domu juz 29,5 st, z młodej ciurka pocik :(

Ostatnia edycja:
reklama
Czesc Dziewczyny ;-)

Wpadam tylko zebyscie o mnie nie zpaomnialy. Podczytuje co u Was codziennie ale czasu juz mi nie starcza na odpisanie. Remont idzie pelna para ale juz mi nie dobrze na sama mysl o dalszym malowaniu itd itd.... jednym slowem jestem WYKONCZONA.... Marzy mi sie kilka godzin snu...

Oli maruda... wyszly mu kolejne zabki- 2 gorne jedynki i cisna mu sie 2jki na dole.... przez upaly ciagle skrzetny i nie moze spac w nocy... dzis juz pada wiec mam nadzieje ze troszke sie orzezwi na zewnatrz bo idzie zdechnac od tej duchoty.....

Ja lece na krotka drzemke poki Oli jeszcze spi... i zbieram sie do pakowania pomalutku.... Buziaczki dziewczyny :*:*

U mnie się wszystko wali na łep :-( nie chce mi się czytać nawet forum,nie wiem kiedy wejdę :-( mam doła..nie chce mi się żyć :-(

miłego dnia :-(

Czesc Dziewczyny ;-)

Wpadam tylko zebyscie o mnie nie zpaomnialy. Podczytuje co u Was codziennie ale czasu juz mi nie starcza na odpisanie. Remont idzie pelna para ale juz mi nie dobrze na sama mysl o dalszym malowaniu itd itd.... jednym slowem jestem WYKONCZONA.... Marzy mi sie kilka godzin snu...

Oli maruda... wyszly mu kolejne zabki- 2 gorne jedynki i cisna mu sie 2jki na dole.... przez upaly ciagle skrzetny i nie moze spac w nocy... dzis juz pada wiec mam nadzieje ze troszke sie orzezwi na zewnatrz bo idzie zdechnac od tej duchoty.....

Ja lece na krotka drzemke poki Oli jeszcze spi... i zbieram sie do pakowania pomalutku.... Buziaczki dziewczyny :*:*
no musisz byc dzielna :-) jeszcze troche i bedziesz na swoim
gratulujemy zabkow, ale mu ida jak burza

U mnie się wszystko wali na łep :-( nie chce mi się czytać nawet forum,nie wiem kiedy wejdę :-( mam doła..nie chce mi się żyć :-(

miłego dnia :-(

cleo na co Ty laska???????????

co tam u Igorka jak ci spi w nocy w te upaly?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam się i ja.
Eff_k'a jak Wy biedne wytrzymujecie w takiej duchocie? Ja mieszkam w domu z podwórkiem i mam to szczęście, że domek jest dość chłodny. Wczoraj na dworzu ponad 30 stopni a w domku ze 24. Pamiętam jak mieszkaliśmy rok w W-wie w bloku w upały-żyć się nie dało więc w tygodniu oczywiście do pracy a w week o 8 wyjeżdżałam do rodziców bo oddychać nie mogłam, nie miałam czym, nos wiecznie zapchany. Za to w zimę-przyjemnie cieplutko. Coś za coś ;)
Do niedawna mieliśmy dylemat czy nie kupić mieszkania w W-wie, ale zostajemy tutaj-czekają nas remonty całej góry.

Dziewczynki miłego dnia.

Witam się i ja.
Eff_k'a jak Wy biedne wytrzymujecie w takiej duchocie?

Ledwo ciągniemy, obie rozebrane na maxa, Jak nie musimy nigdzie jezdzic to spadamy na dwor w zadrzewione i bardziej przewiewne rejony. W klime nie chcemy inwestowac bo w ogole juz nie chcemy inwestowac w to mieszkanko, niestety jak sie ma pH to nie tylko 5,5 w ustach :( Niedawno sasiedzi z dolu zglosili ze maja plame w lazience i ze to chyba od nas, a u nas wszedzie sucho, wiec zglosili do administracji a ci stwierdzili ze to gdzies na lacznikach w pionie musi pociekac i bedzie trza kuc łazienke, odmontowywac kibel i w ogole bajzel, a w dodatku jak wykuja to plytek juz nie przykleja... mozna sie wściec normalnie :(

hej laski!
melduję, ze żyję i spadam zaraz
Stawiam torcik, bo dziś amy 5 rocznicę ślubu. Z te okazji jutro mamy gości - rodzice i babcie czyli obiad na 12 osób :( a głowa mi pęka od tych upałów

Cleo trzymaj się, będzie dobrze, musi być dobrze.Wszystko się w życiu jakoś układa w końcu.

Załączniki

• Torcik_bezowy_Torcik_3339752.jpg
    Torcik_bezowy_Torcik_3339752.jpg
    42,5 KB · Wyświetleń: 36
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry