reklama

Listopad 2009

Lagajka pamiętam jak oglądałam mieszkanie 31 m2 to stwierdziliśmy że w życiu się nie pomieścimy bo jak już meble wejdą to nie będzie gdzie stanąć. A 18m2 WOGÓLE sobie nie wyobrażam. Nawet nie wiedziałam że są takie klitki.
Choć jak tak się zastanawiam to kuzynka mieszka w kawalerce tyle że nie wiem ile tam ma metrów, wydaje mi sie jednak więcej niż 18.
Ale z drugiej strony to na pewno jest wyjście z sytuacji. Będzie więcej pieniążków. Koleżanka teraz z wynajmowanego przeprowadziła się do domku holenderskiego, jest mały ale oni miesięcznie duuużo zaoszczędzają.

Lotka pomogłabym, ale ja nie z Poznania;-)

Mnie wczoraj z chata wywaliło. I już nie weszłam.

reklama
WITAM
U NAS DZISIAJ WCALE NIE JEST ZA CIEPLO
maly spi bo wczesnie wsstal nie wiedziec po co :-)
a ja chodze i sprzatam tez nie wiedziec co

ilona nie wypowiem się na temat osoby która te tematy popisała..
hehe
chyba nie ma co w domu robić... :sorry2:
aż szkoda to czytać.... niech lepiej poczyta o pielęgnacjo niemowląt... hehe
to będzie mądrzejsze...
dziwna ona jest:baffled: a takie tam głupoty wypisuje .,. że aż oczy bolą:-D

Katrenki, jak suknia????? przyszła???
suknia przyszla wieczor przed moim wyjazdem :-) jest ok tylko musze troche zmniejszyc :-) ale za moje nerwy i tak wystawilam negatywna opinie na ebayu, zupelnie szczera a oni potem do mnie napisali wiadomosc dlaczego ja im negatywna opinie i czy moge to zmienic bo nkie beda mieli kklientow przezemnie:szok:

poza tym u nas czas leci wariacko.... a ja jeszcze chyba jakas grype zoladkowom zlapalam i czuje sie jak g..... cala noc w kibelku, mama na szczescie powiedziala, ze postara sie wrocic z pracy jak najszybciej...czekam na nia z utesknieniem....:-D

w ogole nie jestem na bierzaco z tym co u was ale zauwazylam, ze 3-ego kilolątka nie bedzie;-)

moje dziecko robi sie malym potworkiem, i wrecz uwielbia byc w centrum uwagi.....:-D nie wiem co to bedzie jak wrocimy do domu:-D

ilona nie wypowiem się na temat osoby która te tematy popisała..
hehe
chyba nie ma co w domu robić... :sorry2:
aż szkoda to czytać.... niech lepiej poczyta o pielęgnacjo niemowląt... hehe
to będzie mądrzejsze...
dziwna ona jest:baffled: a takie tam głupoty wypisuje .,. że aż oczy bolą:-D

Ja to mam ochote napisac jej tak z grubej rury co mysle o jej postach ;-)

ilona pisz.. a co tam .. forum jest do wyrażania swoich opini;-)

katrenki wiesz co.. śmieszne z tym ebayem..
u mnie było podobnie..
hehe
wystawiłam opinię pozytywną i neytralną na allegro , a w zamian dostałam 2 negatywy i jeszcze konkretną zjebę że popsułam im opinię....
no ale ile można coś wymieniać... haha ja mam gdzieś czy dostałam negatywa czy pozytywa, ale bez przesady... jakie zachowania:baffled:

Witajcie , ja po wizycie 2dniowej kolezanki z uczelni:tak: spacery , plaza i leniuchowanie to jest to :-D
jutro wyjezdzamy do Plocka do 2 miesiecznego Maksymiliana. Zobaczymy jak maly zniesie podroz

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry