reklama

Listopad 2009

reklama
Czesc. Dziewczyny zaraz zwariuje. Od wczoraj zle sie czuje, a dokladnie wymiotuje. Oczywiscie pierwsza przyczyna o ktorej pomyslalam jest ciaża. Biore tabletki anty, regularnie itd , wiem ze tabl nie daja 100 % pewnosci wiec stresuje sie jak cholera. Dzis wstalam o 4.00 i znowu wymioty. Nie wiem czy wymiotuje ze stresu czy faktycznie natura splatala mi figla. Boje sie strasznie. Za godzine lece po test, chyba ze do tego czasu padne na zawal. Trzymajcie kciuki, zeby to byla jakas niestrawnosc/stres itp

Czesc. Dziewczyny zaraz zwariuje. Od wczoraj zle sie czuje, a dokladnie wymiotuje. Oczywiscie pierwsza przyczyna o ktorej pomyslalam jest ciaża. Biore tabletki anty, regularnie itd , wiem ze tabl nie daja 100 % pewnosci wiec stresuje sie jak cholera. Dzis wstalam o 4.00 i znowu wymioty. Nie wiem czy wymiotuje ze stresu czy faktycznie natura splatala mi figla. Boje sie strasznie. Za godzine lece po test, chyba ze do tego czasu padne na zawal. Trzymajcie kciuki, zeby to byla jakas niestrawnosc/stres itp

grypa zoladkowa?

hej :) my dalej urlopujemy ... o ile to mozna tak nazwac przy trójce dzieci małych :o :o ... pogoda super słonecznie cały czas dzis jedziemy nad jezioro :) jutro na basen :) Pawełek duze postepy poczynił pewnie temu ze jest starszy syn siostry i czołgał sie z nim ciagle i teraz juz dupke podnosi ładnie i nauczyl sie tez siadac z raczkowania :) gdy podejdzie pod mebel jakis czy łóżko odrazu stara sie wstac :) pozatym codziennie Paweł wstaje o 6 raz nawet o 5 :| nie daje pospac matce yh
DZIEKUJEMY ZA ŻYCZENIA IMIENINOWE ... :)
nadrobiłam Całe forum!! haha piszecie jak najete ;P tylko nowe wątki ogarne jak wróce na spokojnie :)
Nawet nikt nie zwrocil uwagi ze mnie nie ma :(

Kilolku Gratulacje rocznicy !!! :) my dopiero we wrzesniu 3 :)
Ilonka jak test ? :)
Cleo ....:baffled:

Miłego dnia ! :)

Aza widzę że wy też dzisiaj świętujecie 7 miesięcy ;-)

A wiesz, że wczoraj zapomniałam... na szczęśćie Wy jesteście i jak zawsze o wszystkim pamiętacie... Dużo zdróweczka dla Kubusia

Kasiula jak możesz mówić, że nie zauważyłyśmy... niegrzeczna dziewczynka... My nie chcemy przeszkadzac Ci w urlopowaniu :))) Oj, nawet nie wiesz jak Ci zazdroszcze jeziorka... Gratulacje dla Pawełka za postępy...

Ostatnia edycja:
U nas lepiej dziś niż wczoraj ( B mnie wkurzył na maxa).

Ja od rana mam duzo do zrobienia. Ociepili bloki i trzeba pomyć okna:wściekła/y:.Nie chce mi się, do tego jeszcze mój miesiąc jest sprzatania klatki.

Dziś jedziemy z B na piknik dla pracowników firmy w której pracuję hmmm zobaczymy co ciekawego tam bedzie. O 17tej sie wybieramy bez Patryka.
Synek zostaje z babcią.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry