reklama

Listopad 2009

reklama
mielismy zaplanowany wypad nad morze od jutra na 3 dni, ale jak dzis sprawdzilam prognoze pogody to wlasnie przez ten czas ma tam lac non stop i trzeba bylo odwolac rezerwacje :(((( dobrze,ze chociaz oplaty za to nie biora.

kamcia, kupilismy podobna piaskownice, w ksztalcie jablka. i niestety niebieska,bo rozowe wyprzedane. ale co tam, malej i tak sie podobalo,zwlaszcza niszczenie babek, ktore robilam :))) i wcale nie jadla piasku jak sie obawialam :)) piasek oczywiscie specjalny dla dzieci

banAna ja jak na moją patrzyłam w sklepie to był ciemny fiolet, ale jak wystawiłam na podwórko to też jest niebieska:sorry2:

etna piasek kupujemy w tym samym sklepie co piaskownice, w workach jest:tak: chyba 10kg w woreczku jest

a my wczoraj bylismy nad jeziorkiem pogoda dopisuje cały czas troche sie opaliłam ;] natomiast Pawełek katar złapał i biedny męczył sie cała noc ;/ :/ mam nadzieje ze dzis juz lepiej bedzie ... jutro wracamy oby podroz pociagiem była lekka ;P a no i postanowiłam ze nigdy wiecej wakacji bez męża ;P w sensie ze odciazy mnie troche od Pawełka ... podziwiam etne co czesto sama z małym siedzi yh ;P

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry