reklama

Listopad 2009

reklama
cześć mamuśki widzę że u was wakacje pełną parą, a jeszcze znajdujecie czas na pisanie :) ja jestem w tym kiepska ostatnio.
U mnie wszystko oki. Planuje od 8 miesiąca ściągać mleko i przez dzień jej dawać w butli, zostawić tylko cyca na noc (dla własnej wygody) a później może będzie łatwiej zrezygnować całkiem.
Mam zamiar zacząć rozglądać się za jakąś pracą albo chociaż stażem więc idę dzisiaj do urzędu pracy (w sumie nie wiem po co bo i tak tam nic nie znajde). Siedzę w domu już ok 2 lat i zaczyna mnie to męczyć a teraz ciągle sama z dzieckiem bo M jak przyjdzie to mówi że zmęczony itp. Więc muszę się wyrwać do ludzi bo zwariuje. Przynajmniej wtedy będziemy musieli się dzielić obowiązkami przy dziecku bo też będę mogła mu powiedzieć że jestem zmęczona :))) a tak w ogóle to będę miała "swoją" kasę, bo z jednej wypłaty to ciężko jest poszaleć na zakupach :)
obudziła się więc lece....
papa

Witajcie , my własni wczoraj z Płocka wrócilismy... Droga w piatek to byl koszmar wiec racjonalnie rozlozylismy powrot w niedziele. Zachaczylismy o moj ukochany Torun - własnie wsuwam pierniki:tak:
Malego spanie zupelnie na wyjezdzie sie rozregulowało-nawet wieczorne... ech..
My jak jezdzimy na plaze to na mierzeje wislana do Skowronek. Trójmiasto odpada..

zaraz oszaleje!!!!!!!!!!!!!!!! Igor ciągle coś chce!!!!!!!!!!!!!!!!! Najchętniej żebym koło niego była non stop!!!!! Naprawdę mam dość !!!!!!! Nie mam spokoju od 6 do18 non stop to samo !!!!!!!!! I wszystko sama sama sama :-( żadnej osoby do pomocy:-(

zaraz oszaleje!!!!!!!!!!!!!!!! Igor ciągle coś chce!!!!!!!!!!!!!!!!! Najchętniej żebym koło niego była non stop!!!!! Naprawdę mam dość !!!!!!! Nie mam spokoju od 6 do18 non stop to samo !!!!!!!!! I wszystko sama sama sama :-( żadnej osoby do pomocy:-(

Kochana a nie masz możliwości podrzucic synka do kogos chociaz na 2h?? Potrzebujesz troche relaksu, czasu dla siebie. Moze wyskocz do kosmetyczki, fryzjera, na zakupy :tak:

Mój tez tak ma, mam dosyć chwilami tego stękania i jego"yyyyyyyyyyyyyy' :-(
Też sama .Mój B odbebni 10min zabawy i kapiel.A Patryk ciagle coś chce- nawet na spacer nie mam ochoty iśc czasami przez te sceny.:-(

Kochana a nie masz możliwości podrzucic synka do kogos chociaz na 2h?? Potrzebujesz troche relaksu, czasu dla siebie. Moze wyskocz do kosmetyczki, fryzjera, na zakupy :tak:

Nie mam nikogo takiego w pobliżu...Rodzina za daleko a koleżanki szkoda gadać,nagle nikt czasu nie ma odkąd urodził się Igorek :-(

Royanna chętnie bym wyszła gdziekolwiek sama,nawet po chleb do sklepu.Ale D wraca pozno 18-19-20 wtedy kapiel małego-D zawsze pomaga bawi się itp i koniec dnia.W soboty czasem też pracuje...
Mam nadzieję że teraz lepiej zarobi to obiecał że w sierpniu gdzieś się wybierzemy...ale gdzie się wybrać z takim maluszkiem żeby trochę odpocząć??Macie jakieś pomysły,miejsca???

reklama

Cleo
u mnie to samo:-(oszalec mozna...wczoraj Kacper laskawie ululal sie do spania o 22.30:szok: a wstal o 6.30 no masakra...i ciagle musze sie nim zajmowac a mam jeszcze Maje w domu:-(jak mi sie marzy odpoczynek...
Cleo moze wypad nad morze albo jakies jeziorko i wtedy niech Twoj maz przejmie opieke nad malym a Ty sobie odpoczniesz??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry