kilolek
podwójna listopadowa mama
hehe to cały dzień w drodzeW tym tygoniu dzień w dzień, 30 km w jedną stronę, więc robię 60i często po drodze zaliczamy jezioro;-)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
hehe to cały dzień w drodzeW tym tygoniu dzień w dzień, 30 km w jedną stronę, więc robię 60i często po drodze zaliczamy jezioro;-)
zaraz oszaleje!!!!!!!!!!!!!!!! Igor ciągle coś chce!!!!!!!!!!!!!!!!! Najchętniej żebym koło niego była non stop!!!!! Naprawdę mam dość !!!!!!! Nie mam spokoju od 6 do18 non stop to samo !!!!!!!!! I wszystko sama sama sama :-( żadnej osoby do pomocy:-(

zaraz oszaleje!!!!!!!!!!!!!!!! Igor ciągle coś chce!!!!!!!!!!!!!!!!! Najchętniej żebym koło niego była non stop!!!!! Naprawdę mam dość !!!!!!! Nie mam spokoju od 6 do18 non stop to samo !!!!!!!!! I wszystko sama sama sama :-( żadnej osoby do pomocy:-(
Kochana a nie masz możliwości podrzucic synka do kogos chociaz na 2h?? Potrzebujesz troche relaksu, czasu dla siebie. Moze wyskocz do kosmetyczki, fryzjera, na zakupy![]()
a wstal o 6.30 no masakra...i ciagle musze sie nim zajmowac a mam jeszcze Maje w domu:-(jak mi sie marzy odpoczynek...