Kasiiula
mamusia Pawełka :)
ah nad morze tez bym sie wybralaAga444, Kasiula, witajcie urlopowiczki!!!
A w piatek ja jade nad morze do rodzinyale z mezem i dziecmi na 10-11 dni
)) Byloby dluzej ale potem juz do pracy :/
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ah nad morze tez bym sie wybralaAga444, Kasiula, witajcie urlopowiczki!!!
A w piatek ja jade nad morze do rodzinyale z mezem i dziecmi na 10-11 dni
)) Byloby dluzej ale potem juz do pracy :/

Aga a gdzie byłaś nad morzem w jakim miejscu hotelu ???

wiec byliśmy w zasadzie odcięci od świata nawet fajnie:-):-)
wiec wejść do niego... droga MASAKRA z powrotem wracaliśmy tramwajem wodnym i on jechał godzinke ale też żeby do niego wejść musieliśmy kółka od wózka odczepiać bo takie wąskie wejście WIĘC GDYBYM MIAŁA JECHAĆ SAMA TO NIE DAŁA BYM RADY a gdzie jeszcze z Gdyni do Sopotu kolejką.... 

Aga4444 słoneczko przygrzało w główkę za bardzo?;-) głupot nie gadaj, do laski mi DAAALLLEEEEKKKOOO
Cleo współczuję słonko Ci strasznie :-( i zapraszam do siebie jak już zdecydujecie się gdzieś wyjechać, A z D z dziećmi na pół dnia/pół nocy się gdzieś wyrzuci a my poszalejemy![]()
ale na oczy mi sie jeszcze nie rzuciło :-):-):-):-)jestem w domu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
aga4444 witamy ;P ja tez dzis wrocilam z urlopowaniaa fotelik spisał sie super! Paweł lubi w nim jezdzic i jestem zadowolona z niego bardzo
![]()
tylko teraz zamiast kołyski stoi tam łóżeczko, a to duże łóżko drewniane jest zmienione na zwykłe pojedyńcze
zapomniałam napisac...
wczoraj spotkałam sie z moją koleżanką której przyjaciółka pracuje z kobieta co córka poszła rodzic do szpitala gdzie ja rodziłam... była w ciazy, wszytsko przebiegało sprawnie wrecz ksiazkowo ... to było jej pierwsze dziecko :/ no i męczyli ją od rana po ilus tam godzin nie chcieli zrobic cesarki kazali normalnie rodzic ... no i wkoncu jak dziecko zeszło do kanału udusiło sie w nim :
wyjęli juz dziecko martwe
szok !!!!! co najgorsze cisza... szpital milczy ... strasznie to co sie dzieje
...
mój to tylko szuka okazji żeby się zmaoatać i gdzieś między ludzi poleźć![]()
Marcin w chustę się NIE ZAMOTA natomiast nosidło erg. jak najbardziej mówi że będzie chodził więc mu kupie ONO chyba 

Leżę na kanapie i mówię do A:
-Juz nie wiem co mam robić, nic mi się nie chce i głowa mnie boli.
Na to Julia przewracając oczami:
-No, to może jeszcze umrzyj.
![]()
a mój Kuba dziś zabrał moj laktator, a jak A. chcial mu zabrac zaczął krzyczec, ze "to jego cos do cycuszków"
a rano patrzy na Michasia, patrzy i mówi "o nie! jego nóżki wyglądają całkiem jak kielbaski!"
Moj Maciejek ostatnio stwierdzil, ze dzieci latwo jest miec
Gdy spytalam o co chodzi, to w skrocie napisze, ze o to, ze najpierw trzeba dluuugo czekac az brzuszek urosnie i dzidzia w nim, jak jest gotowy dzidzius to sie wydostaje i karmi sie go cycusiami, kleikami i owockami, wiec latow jest miec.
Hmmm, chyba stwierdzil, ze "obsluga" ddzieck jest malo skomplikowana...ale kto tam wie co chodzi czterolatkowi po glowie
Ale gddy to mowil, sposob w jaki to mowil i caly wywód robil-to boki mozna bylo zrywac ze smiechu:-)

fajne te waszw dzieciaczki mają przemyślenia 

AGA4444 CO Z TOBĄ? Dotarłas? kiedy robimy zlot?
Jestem dziś na maksa nieszczęśliwaDostałam propozycję mieszkania na żoliborzu i już biegłam po klucze żeby je obejrzeć, ale pani z wydziału lokalowego ostudziła mój zapał - 18 m2, kuchnia w przejściu, 3 piętro bez windy
(( Na pewno się na takie warunki nie zgodzimy i będziemy czekać dalej... A już przez chwilkę pomyślałam, że taki prezent ślubny nam się trafi, buuuu Najgorsza ta moja głupia radość w pierwszej chwili - już miałam przed oczami urządzanie pokoju dla Mariczki i to że wreszcie osiądziemy na "własnym"... No i nawet siły nie mam nadrabiać zaległości na bb przez ostatnie dni nieobecności

Z Agą widziałam się dość krótko, bo późno przyjechaliśmy. Mały Igi jest słodziutki, fajnie z Asią wyglądali, choć wcale się sobą nie zainteresowali. Zabawkami się tylko wymieniali po uprzednim zanurzeniu ich w piachu
Aga to SUUUUPER laska, jej córeczka Pati też ;-) Wogóle fajne dziewczynyAż szkoda że tak daleko mieszkają:-( Zaraz wstawię fotki na zdjęcia.

Martolinka napisz jak tam poszedł casting:-)
hej laski!
melduję, ze żyję i spadam zaraz
Stawiam torcik, bo dziś amy 5 rocznicę ślubu. Z te okazji jutro mamy gości - rodzice i babcie czyli obiad na 12 osóba głowa mi pęka od tych upałów
.

dzisiaj odebraliśmy klucze do nowego lokumi za tydzień się przeprowadzamy w końcu ,a jutro wielkie sprzątanie po poprzednim lokatorze który sobie wczoraj demolkę w mieszkaniu urządził i porozwalał kilka rzeczy
,dobrze że okna całe
Na molo w Brzeznie znicze, kwiaty na molo i w wodzie, pare dni temu utonol mlody chlopak chyba 19 lat, ludzie mowili że skurcz go złapał ***

. Ale jeszcze lepszy numer: rodzice idą w kierunku wyjścia, nagle stają i mówią " O kurcze , zapomnieliśmy wziąć Filipka!" A dalej już szedł mały chłopczyk, koło 2-3 lat cały zapłakany i wrzeszczący "MAMA". Biedaczek, strachu się najadł a rodzice to normalnie zarąbiści.

... Moj M zawsze mi mowil, ze jak chce wrocic blizej morza(bo ja z nad samego morza pochodze) to mam tam zanlezc prace. No i znalazlam;-), noo, 100km od, ale to juz nie 400km;-).
Czy mi się cos pokręciło?
racje maszWiecie co, ten album zamknięty - ja pamiętam że inne miesiące te albumy miały od daaaawna. Czemu my dopiero teraz?Czy mi się cos pokręciło?
![]()
Wiecie co, ten album zamknięty - ja pamiętam że inne miesiące te albumy miały od daaaawna. Czemu my dopiero teraz?Czy mi się cos pokręciło?
![]()