reklama

Listopad 2009

reklama
zaraz oszaleje!!!!!!!!!!!!!!!! Igor ciągle coś chce!!!!!!!!!!!!!!!!! Najchętniej żebym koło niego była non stop!!!!! Naprawdę mam dość !!!!!!! Nie mam spokoju od 6 do18 non stop to samo !!!!!!!!! I wszystko sama sama sama :-( żadnej osoby do pomocy:-(
cleo musisz trochę odpocząć...
może ząbki mu idą??sama nie wiem....

Royanna chętnie bym wyszła gdziekolwiek sama,nawet po chleb do sklepu.Ale D wraca pozno 18-19-20 wtedy kapiel małego-D zawsze pomaga bawi się itp i koniec dnia.W soboty czasem też pracuje...
Mam nadzieję że teraz lepiej zarobi to obiecał że w sierpniu gdzieś się wybierzemy...ale gdzie się wybrać z takim maluszkiem żeby trochę odpocząć??Macie jakieś pomysły,miejsca???
przyleć do mnie:-p
Wiecie co, ten album zamknięty - ja pamiętam że inne miesiące te albumy miały od daaaawna. Czemu my dopiero teraz?:-p Czy mi się cos pokręciło?:-D

dziunka już Ci tłumaczę,
kiedyś były foraa zamknięte, i nie było z tym problemu,
ale odkąd powstały grupy zamknięte(te co my posiadamy 2) to for się już nie używąło(nie wiadomo mi czemu pewnie dlatego że dużo zajmuje Ani sprawdzenie każdej osoby którą ma dodać do listy i wogóle)
teraz znów są prośby o zamknięte albumy itp.. więc poszczególne miesiące(nie wszyscy) je dostają.
zauważ że te wcześniejsze powstały nie teraz a kilka lat temu:tak:
forum nie jest tak hop siup dostać..
ja prosiłam o to wcześniej i niestety bez skutecznie, Ania mówiła że mam założyć grupę społecznościową to też taka powstała

Do Dziwnowa :)

Aga444, faktycznie fajnie miec tam rodzine bo zawsze jest nocleg. Mam tam rodzicow, dziadkow, ciocie :)
A tesciow niedaleko gor, bo tylko 40km od Jeleniej Gory :) a do Szklarskiej Poreby tez blisko, wiec wypad w gory jednodniowy tez zawsze mozna zrobic jak tam jestesmy .)
Ja sie ciesze z tego ze wzgeldu na dzieci. Beda mialy gdzie na wakacje jezdzic jak podrosna :)))
ja będe w Pobierowie między 2-6 sierpnia ;)

o bosh ale deszcz sie rozpadał dobrze ze do lekarza poszlam wczesneij hehe no ale z zakupów nici :(Bu w sumie odrazu inne powietrze :) a wyszlam na balkon zoabczyc czy mi pranie nie moknie to cieplutki ten deszczyk :D

Dziewczyny Z POZNANIA PILNA sprawa!!!ł

Koleżanka wraca z Pomorza do Poznania, do niedzieli muszą znaleźć mieszkanie, dwupokojowe do 1500zł. Mogą być okolice Poznania, pomozecie cos?

Kamcia dzięki za wytłumaczeie:-)

U mnie się wszystko wali na łep :-( nie chce mi się czytać nawet forum,nie wiem kiedy wejdę :-( mam doła..nie chce mi się żyć :-(

miłego dnia :-(

zaraz oszaleje!!!!!!!!!!!!!!!! Igor ciągle coś chce!!!!!!!!!!!!!!!!! Najchętniej żebym koło niego była non stop!!!!! Naprawdę mam dość !!!!!!! Nie mam spokoju od 6 do18 non stop to samo !!!!!!!!! I wszystko sama sama sama :-( żadnej osoby do pomocy:-(

Royanna chętnie bym wyszła gdziekolwiek sama,nawet po chleb do sklepu.Ale D wraca pozno 18-19-20 wtedy kapiel małego-D zawsze pomaga bawi się itp i koniec dnia.W soboty czasem też pracuje...

Cleo ja mam dokładnie to samo. Szkoda, że mieszkamy na dwóch końcach miasta, zawsze można by się chociaż na spacerze spotkać.

Moje wszystkie koleżanki pracują i to też na drugim końcu miasta, więc w ciągu dnia nikt zupełnie nie może do mnie przyjść. A wieczorem nawet jak M zajmie się Alą chwilę
to ja mam zbieranie prania, prasowanie albo jakąś inną "rozrywkę".

Alusia jest bardzo absorbująca, muszę być z nią prawie przez cały czas, a nawet jak siedzi sobie sama to często muszę do niej zagadywać. Więc normalnie czaszka mi czasem dymi...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry