martolinka
Mama i nie tylko :-)
Na temat castingu pisałam na off topic
Antek śpi a ja patrze w niebo i czekam na deszcz, ale na razie ni hu hu...

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

a u mnie od rana pada, jupiii![]()
cleo musisz trochę odpocząć...zaraz oszaleje!!!!!!!!!!!!!!!! Igor ciągle coś chce!!!!!!!!!!!!!!!!! Najchętniej żebym koło niego była non stop!!!!! Naprawdę mam dość !!!!!!! Nie mam spokoju od 6 do18 non stop to samo !!!!!!!!! I wszystko sama sama sama :-( żadnej osoby do pomocy:-(
przyleć do mnieRoyanna chętnie bym wyszła gdziekolwiek sama,nawet po chleb do sklepu.Ale D wraca pozno 18-19-20 wtedy kapiel małego-D zawsze pomaga bawi się itp i koniec dnia.W soboty czasem też pracuje...
Mam nadzieję że teraz lepiej zarobi to obiecał że w sierpniu gdzieś się wybierzemy...ale gdzie się wybrać z takim maluszkiem żeby trochę odpocząć??Macie jakieś pomysły,miejsca???

Wiecie co, ten album zamknięty - ja pamiętam że inne miesiące te albumy miały od daaaawna. Czemu my dopiero teraz?Czy mi się cos pokręciło?
![]()

ja będe w Pobierowie między 2-6 sierpniaDo Dziwnowa
Aga444, faktycznie fajnie miec tam rodzine bo zawsze jest nocleg. Mam tam rodzicow, dziadkow, ciocie
A tesciow niedaleko gor, bo tylko 40km od Jeleniej Gorya do Szklarskiej Poreby tez blisko, wiec wypad w gory jednodniowy tez zawsze mozna zrobic jak tam jestesmy .)
Ja sie ciesze z tego ze wzgeldu na dzieci. Beda mialy gdzie na wakacje jezdzic jak podrosna))

U mnie się wszystko wali na łep :-( nie chce mi się czytać nawet forum,nie wiem kiedy wejdę :-( mam doła..nie chce mi się żyć :-(
miłego dnia :-(
zaraz oszaleje!!!!!!!!!!!!!!!! Igor ciągle coś chce!!!!!!!!!!!!!!!!! Najchętniej żebym koło niego była non stop!!!!! Naprawdę mam dość !!!!!!! Nie mam spokoju od 6 do18 non stop to samo !!!!!!!!! I wszystko sama sama sama :-( żadnej osoby do pomocy:-(
Royanna chętnie bym wyszła gdziekolwiek sama,nawet po chleb do sklepu.Ale D wraca pozno 18-19-20 wtedy kapiel małego-D zawsze pomaga bawi się itp i koniec dnia.W soboty czasem też pracuje...
Cleo ja mam dokładnie to samo. Szkoda, że mieszkamy na dwóch końcach miasta, zawsze można by się chociaż na spacerze spotkać.
...