jestem w domu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;] i dobrze i zle ;-) ide nadrabiać forum i napisze wiecej haha ;P
edit:
zaraz oszaleje!!!!!!!!!!!!!!!! Igor ciągle coś chce!!!!!!!!!!!!!!!!! Najchętniej żebym koło niego była non stop!!!!! Naprawdę mam dość !!!!!!! Nie mam spokoju od 6 do18 non stop to samo !!!!!!!!! I wszystko sama sama sama żadnej osoby do pomocy
to samo mam ! tzn z tym ryczeniem jak wyjde z pokoju maly zajety i ktos inny jest to ok ale jak zobaczy mnie jak stoje w przedpokoju np to krzyk i wrzas ... z pokoju jak jest sam tez wyjsc nie moge :| i też jak ty Cleo mialam dosc wsyztskiego i pojechalam do siostry na tydzien w sumie nie odpoczełam ale z "ludzmi" poprzebywałam ...
a wybrać sie mozesz gdzie kolwiek oby razem we 3 ! jedzenie w torbe i na plaze ... maly i pospi se i ty wypoczniesz !
Jemu się wszystko nudzi co sekundę brak mi pomysłow na zabawy i chęci też i wszystkiego.Igor natomiast ma energi za 10 ...
to w samochodzik ;P
i royanna ma racje ... my tez potrzebujemy spokoju i wypoczynku ...
aga4444 witamy ;P ja tez dzis wrocilam z urlopowania

a fotelik spisał sie super! Paweł lubi w nim jezdzic i jestem zadowolona z niego bardzo
Dziunka chetnie wpadne do Ciebie ,nich tylko D zarobi,bez kitu zostawie mu małego i butle i pojde gdziekolwiek gdzie mnie nogi poniosa w cholere byle gdzieś się wyszaleć wyszumieć
do Białegostoku zapraszam
podróż w tamta stronę była ok w ta gorzej bo wracałam sama z Pawłem i babcia + trochę bagażu wiec ciężko było ale pouch spisał sie w 100 %

pogoda była super !! grzało słonce cały czas niestety dużo nie opaliłam sie bo musiałam Pawła chować od słońca

wiec sama siedziałam w cieniu

teraz jak wracaliśmy Pawełek spał 30 minut całej podroży a ostatnie 20 już jęczał bo mu było za gorąco i wogóle... poza tym Pawełek ma dziewczynę hehehe :

jakaś dziewczyna przyszła do naszego przedziału

i sie pytała ile ma lat i takie tam :d Paweł na jej widok az piszczał z radości

później ona podeszła i dała buzi w policzek hehehe a jak wysiadała przyszła pomachać