Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
codziennie rano idzie odkurzacz w ruchDziewczyny majace psy: co zrobic zeby pies nie gubil tony siersci?? Moze brakuje mu jakis witamin i dlatego az tyle mu wypada. Poradzicie cos plis
codziennie rano idzie odkurzacz w ruchmój mimo ze ma krótka to i tak gubi jej pełno !!
U mnie tez, ale wolałabym zeby nie gubił i szukam pomyslu. Ostanio sie smialam ze uszyje ciuszek dla psa i wtedy nie beda wypadac na podloge hahahahahahahha
Pianistka i jak niunia się czuje?? Miałam ze trzy upadki Mariki z łóżka i tak samo się bałam, ale jeśli nic się nie dzieje to nie ma co jej ciągnąc do szpitala
Cześć katrenkimiło Cię znów przeczytać
Krzysiek za pierwszym razem pozwolił sobie tylko zmierzyć ciśnienie i nie zgodził się na żadne badania, to też rzeczywiście nie mieli o nim informacji tam gdzie dzwoniłam. W końcu dotarł do pracy i znów zasłabł, zabrała go karetka i zawieźli do tego samego szpitala. Przebadali i stwierdzili zwyrodnienie kręgosłupa, przy którym najprawdopodobniej jest ucisk na jakiś nerw i stąd te omdlenia. Serce na szczęście ok, bo o to się najbardziej bałam. Dostał skierowania do neurologa i ortopedy do dalszych badań. Urządziliśmy sobie potem dłuuuugi spacer i poczuł się trochę lepiej. Teraz bawi się z małą i wygląda już nieźle, ale i tak się boję. Dlaczego na nas to wszystko spada?? Najpierw problemy z Mariką, głupia śmierć mojego dziadka, obawy o guzek w piersi i teraz to. Cholera
u nas ogromna smierdzaca kupa w nocniku (ida mu zeby) myslalam ze padne jak to zobacze, ja sadzam po kazdym spaniu (jak mam nocnik pod reka) i zawsze maly zrobi siku i obowiazkowo kupa rano, czasami takze w ciagu dnia jak wychwyce. Szkoda ze maluchy jeszcze nie wolaja bo Pawel uwielbia robic siku w nocnik ma z tego ogromna radoche, siada i juz sika. Mama czasami nie zdazy dobrze siusiaka zamontowac, a on juz sika
ja już nie wiem co się u nas dzieje, bo zeby niby wczoraj wyszłyy, a dzisiaj marudzenie potworne, płacz, poty jakieś, kurcze... myslę sobie,z e może duż ete zęby i jeszcze sie cąłkiem nie przerżnęły ale on jakiś dziwny jest. A najbardziej mnie niepokoi, ze ciagle słyszę jak mu w brzuszku burczy, a on jeśc nie chce. Chyba jutro przejde sie do lekarza, bo juz nie wiem.