reklama

Listopad 2009

reklama
KATERENKI witamy!!!! pochwal sie chociaż takimi amatorskimi zdjeciami:-)
lagajka najważniejsze że serducho ok:-) a kręgosłup pomasują ponaciągają i będzie ok

Bo problemy lubia dopadac stadami niestety... ale wyczerpalas juz limit wiec moze byc tylko lepiej.

passi ja to dzis uslyszalam w tvn24 i myslalam ze sie przeslyszalam;) nieszczescia chodza stadami (konkretnie):D

katrenki witaj ponownie:)

ula idz idz bo nie wiadomo kiedy znowu zdarzy ci sie taka okazja i powiesz czy warto isc;)

lagajka bedzie lepiej, musi w koncu byc:)

Dzięki dziewczynki, muszę po prostu jakoś to wszystko przetrawić.... K do tego zrobił się nieznośny, mówi że jest zniedołężniały itd. Ale jak mówię że jest "tylko" chory, to już jakbym bagatelizowała, wręcz lekceważyła jego problem. Kurcze, no przecież trzeba dalej żyć i jakoś sobie radzić

pianistk nie martw się i nie obwiniaj...

kasiulla taki elmo jest do kupienia na allegro
FISHER PRICE - ELMO LIVE jedyna poszukiwana tańcz (1174222131) - Aukcje internetowe Allegro
to nie taki

tylko taki
SESAME STREET ELMO T.M.X FISHER- PRICE (1171475623) - Aukcje internetowe Allegro
wiem bo mam :)

Katrenki ... WITAMYYYYYYYYYYYYYYYY ;P i PISZ czy dziala ci album zamkniety ;P

Lagajka eh to mialas dzis przezycia !!

a ja w domku Pawel se drzemie juz długo... i po cichu marze aby znow jutro do 9 pospac !! :)

Trenerki są świetne ale niestety przeznaczone dla trochę starszych dzieci a najfajniejsze są w mothercare ( z ciuchcią Tomkiem i Panem Bobem) jak junior podrośnie i jeszcze będzie potrzebował to napewno mu takie kupię .

reklama
SYLABA jak często wysadzasz małego? I jak to wygląda rano gdzie dziecko najwięcej siusia?

DZIŚ ZŁAPAŁAM PIERWSZE SIUSIU DO NOCNIKA! Oczywiście musiałam użyć sposobu i po 5 minutach bezowocnego wysiadywania, wlałam trochę wody do miski, Joasia zamoczyła tam rączkę i się posiusiała :D

Ale ona już od jakiegoś tygodnia ma rano suchy pampers (od 21 do 8 rano nic!) i tak dopiero koło 8 jest siusiek pierwszy. Ale stosunkowo mało zrobiła i jak założyłam pampersa poszedł drugi siuś.

Zadaję to pytanie tu bo boję się że Sylaby nie dorwę na innym wątku :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry