reklama

Listopad 2009

Witam z ranka. Oj u mnie pogoda do bani, kropi deszcz i wieje strasznie. Pewnie jest zimno. Milego dnia

No, udało mi się teraz przeczytać to co pisałyście przez dwa dni (muszę zdecydowanie częściej tutaj wchodzić:-))
dziunka24 - spóżnione Wszystkiego najlepszego !:-)
kilolek - gratuluję ząbka:) i życze zdrówka dla Michasia
Kasiiula - gratuluję czwóreczek :-)

A co do prania to piorę też prawie codziennie, no zdarza się , że co dwa dni...może przez to, że uwielbiam prasować :) a zwłaszcza ciuszki Małego...

To wpadnij do mnie poprasować. Ja nie znosze tego robic wrrrr

reklama
siamanko z rana
u mnie noc beznadziejna...Igorek prawie nie spał a jak spał to na mnie dosłownie z cyckiem w dzióbku eh....ząbki....
wczoraj jak go uśpiłam zrobiłam śledziki ,D kroił cebulke haha płakał jak bóbr hehe i dobrze mu :D:D:D:D ale jeszcze dorobię dziś
czekam aż wróci dziś wczesniej i bierzemy się za robotę bo sama z gagadkiem nie zrobie nic najwyzej sobie zaparze herbate i pranie wstawię :-/

u mnie padało owczoraj a dziś wieje okropnie ...jesień ...
:-DJUŻ jutro balanga Igorkowa huraaaaaaaaaa:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
haha to i ja coś skrobne z rana.... dopiero co wstałam, jeszcze oczy mi sie lepią....młody kwiczał w łózeczku wiec nie dało rady poleżeć.......masakra, wstałam zakichana i zakatarzona [zawsze mam tak z rana:baffled:] do tego buczy mi w prawym uchu pewnie od kataru. Młody juz rozrabia, czas sie ogarnąć buuuuu ja chce spac :-(:-(

Hej :)

Stwierdziłam,że zamiast prezentu dam mojej koleżance kase chociaż głupio tak dać 200zł no ale cóż mama mi powiedziała,że daje się tyle ile na kogo stać a poza tym bardziej będą siuę cieszyć z pieniędzy niż z jakiegoś prezentu.

W poniedziałek B jedzie do księdza załatwiaĆ CHRZST i mam nadzieję,że na 13tego będzie mozna zrobić (sobota). No i po chrzcie urodziny/chrzest 2w1. Taki mam plan.

No i w poniedziałek B zaczyna remont mały bo już mam dość . Dziś sie wkurzyłam i wózek za łóżko schowałam bo mi miejsce zawalał A B jak wrócił to taki zachwycony,że tyle miejsca nagle się zrobiło.

Wczoraj B nie mógł zostać z małym więc nie poszłam do szkoły chociaż teściowa mogła z nim zostać ale już mam dość jej głupoty w sensie dawania małemu słodyczy , bitej śmietany itp A jaka zdziwona ze nie chce go z nią zostawić :P Głupia :P :p

Czekam na wypłatę B i musze rajtki małemu pozamawiać na allegro , bo u nas na mieście 12zł kosztują albo i więcej. :/

Wyjątkowa mowilas ze masz ciezka sytulacje i kase chcesz dac? no jak uwazasz ;] mozesz zajsc i kupic prezent mysle ze bedzie szczesliwa bo kasa pojdzie na pokrycie wesela a tu przynajmniej bedzie miala jakas pamiatke :)

choróbsko mnie bierze ;( siedze i kichammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

My też do lekarza dzis chyba pojdziemy o ile mi pogoda pozwoli. Musze jeszcze do weterynarza isc po tabletki na odrobaczenie-tak profilaktycznie.
Wyjatkowa-mysle ze 200zł wcale nie jest glupio dac, to tylko kolezanka. Ja bym i tak kupila prezent.

Bo nie mam ale mama mi dała :P

No pomyśle moze i przent. Ja jestem niezdecydowana. B pyta co chce zjeśc a ja nigdy nie wiem co chce ;/ taka jestem :/

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry