Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
cześć laseczki :-)
padam na pysk a nic w zasadzie dzisiaj nie zrobiłam... a tu sprzątać by się przydało
etna zdrówka zdrówka i jeszcze raz zdrówka dla Pawełka jaki jest czas?? do 2-gieo roku życia??
kasiiula dla Pawełka również zdrówka zdrówka i jeszcze raz zdrówka co do "uciekajacego oczka" to nie martw się mój mąż jak był malutki też tak miał do 5 roku życia wszystko przeszło
Kasia jaka przepuklina?? pępek wam się "wybrzuszył"?? czy obok pępka taka kulka??
andari cieszę się że z synkiem ok :-)
nieciekawie... bardzo mi przykro, ale mam wielka nadzieje ze pawełkowi nic nie bedzie i wada sie cofnie !! zobaczycie!!
a ja pomarudze .. kolejny dzien zmagam sie z astma. juz nie mam siły. inhalatory nie działaja i jestem przekonana, że mam zapalenie oskrzeli, ale te angielskie konowały i tak powiedza ze to normalne, wiec siedze w domu. juz mnie plecy bola od kaszlu ... buuu
dzieki dziewczyny yh...
Etna bedzie dobrze :* Paweł tez miał podejrzenia z serduszkiem bylismy na echo serca ale wyszło wsyztsko ok ale tez sie bałam yh... mam kolege teraz ma 19 lat i tez mial powazna wade serca ... robili mu opercaje/zabieg cos w stylu wpuszczania balonika w serducho zeby jakas tam dziurke zakryc wszyscy siedzili jak wryci jak opercja byla naszczescie jest ok i nawet gra w piłke![]()
aa zapomnialam powiedziec nawiedzila nas tez przepuchlina ;/ ok 1cm w okolicy pępka i tyle wiem nie bylo mojej doktorki tylko jakas inna :/ i malo cos ie dowiedzialam moze ktos z was tez ma? i mi napisze wiecej? eh
pozatym zdrzemnelam sie troche teraz <1.5h> i głowa boli ehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh a zimnooochora chyba bede yh
Niestety kiedyś były czasy że rodzice nie mogli być przy dzieciach i chłopaki bardzo to przeżyły:-( nawet teraz po tylu latach płakać mi się chce jak pomyślę że tam sami byli:-(
Rudzielec jedzie do mnie AŻ z Malborka, czarny miałby być z Gdańska.