Kasiiula
mamusia Pawełka :)
chyba nikt nie dawał pełno przepisów jest na necie wpisz w google ryba po greckuDziewczyny czy jest moze gdzies przepis na BB na rybe po grecku? chcialabym sprobowac zrobic a nigdy wczesniej niestety nie robilam?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
chyba nikt nie dawał pełno przepisów jest na necie wpisz w google ryba po greckuDziewczyny czy jest moze gdzies przepis na BB na rybe po grecku? chcialabym sprobowac zrobic a nigdy wczesniej niestety nie robilam?
ja mam robot KASIA z MPM I weszłam na google zobaczyc ten twoj to jest identyko jak moj tylko twoj 2 razy drozszy bo zelmeraKurcze ja tez mam robota ale w szafce leży, muszę go wyciągnąć. Kasia jakiego masz? i co z nim robisz?
Ja mam zelmer fenomen ale czasami na frytki ziemniaki tnę, robiłam koktajle, z nozy nie korzystałam jeszcze...
hehe no a tam masz tarcze do buraków jedynie musisz je na pol przeciac jak wieksze zeby weszły chwila moment i starteczyli wykorzystujesz na maxa ;p oj ja tez musze z niego zaczac korzystac bo wlasnie robię buraczki (tak tak robię dziś mężowi obiad, ale tylko dlatego ze przyszla sasiadka i moglam cos zrobić ;p) i sobie ręce na tarce zdarłam...
u mnie te tarcze sa 2 stronne z 1 są wieksze a z 2 mniejsze nie wiem jak to jest w zelmerzewlasnie muszę sprawdzis tą tarczę, bo nie dosc ze paluchy mam brudne od obierania buraków to jeszcze całe pozdzierane, szorstkie jak stara baba ;/ ja dla Olinka i dla nas robię na najmniejszych oczkach a tutaj pewnie jest większa tarka![]()
Kurcze ja tez mam robota ale w szafce leży, muszę go wyciągnąć. Kasia jakiego masz? i co z nim robisz?
Ja mam zelmer fenomen ale czasami na frytki ziemniaki tnę, robiłam koktajle, z nozy nie korzystałam jeszcze...

wlasnie prawie konczę robić obiad...ufff......jakbym go miala robic codziennie sfiksowałabym...robiłam go parę godzin i przy krotkiej pomocy sasiadki bo przyszla z malym sie pobawić.
Kaska...jak Ty to robisz??Obiad, ciasta dwa, ryba po grecku aaaaaaaaaaaa nie wiem ;/
chyba przyjadę do Ciebie nauczyc się wykorzystywać czas na maxa ;D
DZIEWCZYNKI CO KLAUDZIA POLECAŁA NA SINIAKI? COS Z JAJKA???????? GOTOWANEGO CZY SUROWEGO???