reklama

Listopad 2009

reklama
Kurcze ja tez mam robota ale w szafce leży, muszę go wyciągnąć. Kasia jakiego masz? i co z nim robisz? ;)
Ja mam zelmer fenomen ale czasami na frytki ziemniaki tnę, robiłam koktajle, z nozy nie korzystałam jeszcze...

Kurcze ja tez mam robota ale w szafce leży, muszę go wyciągnąć. Kasia jakiego masz? i co z nim robisz? ;)
Ja mam zelmer fenomen ale czasami na frytki ziemniaki tnę, robiłam koktajle, z nozy nie korzystałam jeszcze...
ja mam robot KASIA z MPM I weszłam na google zobaczyc ten twoj to jest identyko jak moj tylko twoj 2 razy drozszy bo zelmera :D i robie w nim wiekszosc rzeczy w kuchni chociazby tarkuje w 2 minuty 2kg marchwi na rybe po grecku :D tne cebule albo ziemniaki :D mieszam ciasta i takie rozne :D

czyli wykorzystujesz na maxa ;p oj ja tez musze z niego zaczac korzystac bo wlasnie robię buraczki (tak tak robię dziś mężowi obiad, ale tylko dlatego ze przyszla sasiadka i moglam cos zrobić ;p) i sobie ręce na tarce zdarłam...

czyli wykorzystujesz na maxa ;p oj ja tez musze z niego zaczac korzystac bo wlasnie robię buraczki (tak tak robię dziś mężowi obiad, ale tylko dlatego ze przyszla sasiadka i moglam cos zrobić ;p) i sobie ręce na tarce zdarłam...
hehe no a tam masz tarcze do buraków jedynie musisz je na pol przeciac jak wieksze zeby weszły chwila moment i starte :D szybciej uzyc robota i go wymyc niz zajmie ci samo tarcie reczne :)

wlasnie muszę sprawdzis tą tarczę, bo nie dosc ze paluchy mam brudne od obierania buraków to jeszcze całe pozdzierane, szorstkie jak stara baba ;/ ja dla Olinka i dla nas robię na najmniejszych oczkach a tutaj pewnie jest większa tarka :(

Ula ja mam ten sam robot i w tarczach z jednej str są większe dziurki a z drugiej mniejsze
tarcza do frytek i ta do buraków są pojedyncze
generalnie uważam że ten robot jest REWELACYJNY!!!
aaaa jeszcze zapomniałam że patrzyłam na allegro co można dodatkowo kupić i widziałam tarczę do obierania ziemniaków etc etc masz może??

Klaudia
bardzo się cieszę że wam się ułożyło na święta 3mamy dalej kciuki to może nigdzie taty nie zabiorą:-D:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
wlasnie prawie konczę robić obiad...ufff......jakbym go miala robic codziennie sfiksowałabym...robiłam go parę godzin i przy krotkiej pomocy sasiadki bo przyszla z malym sie pobawić.
Kaska...jak Ty to robisz??Obiad, ciasta dwa, ryba po grecku aaaaaaaaaaaa nie wiem ;/
chyba przyjadę do Ciebie nauczyc się wykorzystywać czas na maxa ;D

DZIEWCZYNKI CO KLAUDZIA POLECAŁA NA SINIAKI? COS Z JAJKA???????? GOTOWANEGO CZY SUROWEGO???

Ostatnia edycja:
reklama
wlasnie prawie konczę robić obiad...ufff......jakbym go miala robic codziennie sfiksowałabym...robiłam go parę godzin i przy krotkiej pomocy sasiadki bo przyszla z malym sie pobawić.
Kaska...jak Ty to robisz??Obiad, ciasta dwa, ryba po grecku aaaaaaaaaaaa nie wiem ;/
chyba przyjadę do Ciebie nauczyc się wykorzystywać czas na maxa ;D

DZIEWCZYNKI CO KLAUDZIA POLECAŁA NA SINIAKI? COS Z JAJKA???????? GOTOWANEGO CZY SUROWEGO???

jak rozbijesz jajko surowe to sciagnij ta blonke przy skorupce tylko musisz mlodego przytrzymac zeby zaschnelo bo inaczej jak przetrze dotknie czy cos to na nowo musisz nakladac. Bardzo polecam!!!!

Kasiu dzieki za pomoc ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry