Ula ja mam ten sam robot i w tarczach z jednej str są większe dziurki a z drugiej mniejsze
tarcza do frytek i ta do buraków są pojedyncze
generalnie uważam że ten robot jest REWELACYJNY!!!
aaaa jeszcze zapomniałam że patrzyłam na allegro co można dodatkowo kupić i widziałam tarczę do obierania ziemniaków etc etc masz może??
Klaudia bardzo się cieszę że wam się ułożyło na święta 3mamy dalej kciuki to może nigdzie taty nie zabiorą

No co Ty gadasz ???

Dawaj linka, tylko ciekawe czy nie obiera ziemniaków w kwadraty

Mój Oli zasnął w 10 minut, zjadł do spania 140 ml, po zasnięciu 140 ml

w nocy nie dam jesc, ale pewnie bedzie mi się budził. Ostatnie noce są paskudne, dni też, płączliwy znowu ze szok... W nowej łazience na gorze mamy prysznic, na dole u rodziców była wanna i na pralce przebierak, kąpiel i przebieranie na przebieraku było bezproblemowe, przebierak obok sciany bez polek itd. A tutaj mala lazienka, pralka pod polką, na niej przebierak, na ktorym OLi nie chce leżeć, wlazi mi pod prysznic, mimo ze dzis miala byc tylku pupa pod kranem przemyta, wczoraj z miski pod prysznicem nie chcial wyjsc, dzis i wczoraj wycie uskutecznia mi w lazience......ja sobie znowu strzelę w łeb

Każda kąpiel konczy i zaczyna się wyciem bo czegos chce, ubieranie na podłodze z ktorej mi zwiewa

na dole było bez żadnych problemów, ech..............
No ale super ze dziś zasnął w krotkim czasie bo w sobie duzo kumulowałam.
Dzis mam urodziny i w tym szale nawet nie pamietalam o nich...sąsiadka z zyczeniami przyszła i mąż wieczorem z tortem przypomnieli mi o nich. Boże...ja zyję w jakiejs matni

OLI, OLI, OLI, OLI

Spadam pod prysznic, ogarnąć się.
U Was pewnie popichcone a ja nie mam nic ;/ dobrze ze mama na dole zadba o swieta...ciągle opłakuję Cyca, jest mi tak smutno ze nic mi sie nie chce