Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Martolinka - niektóre kobitki wychodzą z założenia jak Bóg dał dziecko to i da na dziecko.. co pozostawiam bez komentarza, bo tylko bym pluła jadem...
super, ze już na dniach będzie miał te aparaty.Hejale urobiona jestem ..............................
Jezdzilam dzis załatwiac aparaty no i tyle biegania załatwiania i wsyztsko z Pawłem na rekach![]()
najgorsze to ze parkingi byle jak odśnieżone durnie nie umieją albo w dupie maja byle jak parkuja nie myslac o innych samochodach ;/ i pozniej musze wlec sie po zaspach z synem na rekach ;/;/;/ no ale załatwiłam wszytsko jutro-pojutrze jedziemy po odbiór
3majcie kciuki aby Pawełek nie był negatywnie nastawiony do aparatów
najgorsze bylo wdrapywanie sie na 3 pietro z 2 torbami zakupów, opakowaniem pampersów moja i Pawła torba no i z Pawłem płaczacym bo chce jesc i spac <spał 2 razy po 5 min od rana w samochodzie biedulka> wlasnie se słodko drzemie z pełnym brzuchem a ja mimo ze zmeczona jestem szczesliwa ze wszytsko załatwiłam
jescze o 15.30 do lekarza na kontrol o 16 po meza i na 17 do roboty
![]()
buziaczki miłego dnialece cos zjesc
![]()
to przed dyrekcją mi wstyd tylko przed rodzicami i samym dzieckiemJeju Kilolek współczuje. Moze wyjasnij dyrekcji dlaczego nie chcesz tych indywidualnych zajec. Moze zrozumieja.