Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
yhKochamy Laurę
nie dla wrażliwców.. nie mogę dojść do siebie. Zajrzałam do pokoju Antka ,na nasze śpiące dziecko i dziękuję za mojego małego złośnika , tancerza i synka w jednym. Za jego zdrowie szczególnie!!
Kasia to jest normalny tylko zamrożony i naprawde jest pyszny ,z reguły kupowaliśmy wiśniowy :-)Etna masz racje nawet dla siebie czasem jest sie dobrze wystroic nawet jak sie siedzi w domu poprawa humoru na 100%![]()
AniaSm a ten tort to lodowy ?? czy zwykly tylko ze zamrozony ?? ja zawsze kupowalam lodowe biszkopt przekladany lodem a ten chyba krem ma co ?
Dziunka biedny chomik ;P a Kot jak nigdy nichaha co do kuponu ja juz zamowilam kubek i dostalam maila ze do odbioru wiec dzis ide i jak beda jeszcze to kupie jeszcze jedna pake bo oplaca sie
Kilolku a ty te w kartonie kupilas?? masz paragon? jak tak idz i pokaż powiesz ze w domu zauwazylas ze nei dostalas ;]
ps. Dzien dobry
Paweł zaczyna 3 dzien w aparatachdziś z rana nie uciekał bardzo przy zakladaniu
pozatym rozgadał sie ostatnio duzo tzn gadał ciagle ale inne słowa składa oczywiscie po chińsku
eh przynudzam wam pewnie Pawełkiem ale taka zadowolona jestem ze zaczał "inaczej" rozwijać siepostep jest
![]()
my za tydzien jedziemy do mojej siostrymam nadzieje ze Pawełek bedzie spokojny w podrózy
![]()
, mój też ciągle po swojemu nawija ale w końcu zaczął wołać "mama" bo do tej pory wołał na mnie "baba" a na babcie woła "ada" heheh :-)
eh przynudzam wam pewnie Pawełkiem ale taka zadowolona jestem ze zaczał "inaczej" rozwijać siepostep jest
![]()
HAHAH wariatka ;P zebym wiedziala ze oni beda bym poszla specjalnie na spacer dla Ciebie i pomachala z dalekahej
Witam się po niezłej nocce ( wiecej na usypianiu wczesniej pisalam)
Cycek nadal boli.MAły wstanie szoruje do apteki po bepanthen bo widzę że ten polecacie.
DDTVN w Białymstoku było a KAsia zamiast nam pomachać i pozdrowić siedziała w domu.<foch> i tyle
za tydzień w piątek przeprowadzka.teściowa juz obczaiła dobrego pediatrę i zapisujemy od razu u niej w szpitalu.
nie przynudzasz.o Pawełku mogę czytać non stop.jeszcze takie dobre wieści jak piszesz:-) każda z Nas sie lubi pochwalić ,ja też ja też:-)