reklama

Listopad 2009

cześć laleczki:D:D

powiem że przeczytałam "kochamy Laurę" myślałam że mi serce pęknie
a ta "Karolina chora na białaczkę" (od razu mi się z dudziakową skojarzyła) co za głupia dupa... jak można takie historię wymyślać szok szok szok...

Kaśka bardzo się cieszę że Pawełek super na aparaciki reaguje

etna tak mój synek wstaje ok 11 a ja razem z nim i tak szybko mi dzień ucieka że nie mam na nic więcej czasu... (nasz rekord 11:55- myślałam że zawału dostanę)

Ula
ja się maluję codziennie niezmiennie :-D:-D:-D:-D nie mówię że mi się chce ale...

reklama
Dzieki dziewczyny :) :*
Ja wlasnie z pracy przyszlam niedawno :) Maz mowil ze Pawel sciagnal aparat <niechcacy> i przyniosl mu w raczce i nachylił głowe aby mu załozyc :) super chyba juz rozumie

Kilolku tylko na pampersy jest promocja co do kubka dzis odebralam :) moze byc :) dla prababci prezent juz mamy ;)

c

Ula
ja się maluję codziennie niezmiennie :-D:-D:-D:-D nie mówię że mi się chce ale...

ja też.. nie maluję się mocno, tylko podkad, korektor na wory pod oczami i rzęsy, ale bez makijażu czuję się fatalnie. Z ubraniem gorzej bo przy Alicji jestem ciągle brudna dziś wywaliła mi cały MÓJ obiad na podłogę.. Wstyd się przyznać ale pozbierałam i zjadłam bo byłam strasznie głodna a nic innego nie miałam :zawstydzona/y:

A co make-upu to przyznam się, ze nawet jak lezalam po porodzie w szpitalu te 2 doby to codziennie mylam wlosy i sie malowalam. Jak leżalam potem na obchodzie, a nade mna stalo 6 studentów, położna i pani doktor, ktoś zaglądał mi międy nogi, a koś macał cycki to myślałam sobie "przynajmniej na twarzy wyglądam jak człowiek" .... :-)

a ja wlasnie dziś rano widzialam w Tv reklame i wyraźnie było powiedziane, że na wszystkie produkty babydream. Też sie zdziwilam, bo na plakacie w rossmanie jest mowa tylko o pieluchach. Tak czy inaczej kuponu nie dali, a paragon się zapodzial :/

ja też.. nie maluję się mocno, tylko podkad, korektor na wory pod oczami i rzęsy, ale bez makijażu czuję się fatalnie. Z ubraniem gorzej bo przy Alicji jestem ciągle brudna dziś wywaliła mi cały MÓJ obiad na podłogę.. Wstyd się przyznać ale pozbierałam i zjadłam bo byłam strasznie głodna a nic innego nie miałam :zawstydzona/y:

A co make-upu to przyznam się, ze nawet jak lezalam po porodzie w szpitalu te 2 doby to codziennie mylam wlosy i sie malowalam. Jak leżalam potem na obchodzie, a nade mna stalo 6 studentów, położna i pani doktor, ktoś zaglądał mi międy nogi, a koś macał cycki to myślałam sobie "przynajmniej na twarzy wyglądam jak człowiek" .... :-)
hahah dobre. Ja wloski tez codziennie myłam ale makijaz ograniczyłam d rzęs :D

Kasiula
kłócić się nie będą z resztą wiesz jak ze mną jest :d

kurna, dopiero skończyłam pracować :/

Witam z ranka. Byłam wczoraj w urzedzie pracy zpytac o staże i okazalo sie ze nic nie ma i prawdopodobnie nie bedzie , bo maja za malo funduszy. Pokazala mi aktualne ogloszenia o prace i chyba sie zdecyduje na jedna z nich. Jeszcze przez weekend musze dopracowc cv i przedyskutowac to z moim N. Aha praca jako sprzedawca w sklepie dla dzieci: Chata Skrzata.
Mala tak mi sie wczoraj wiercila ze poszlam spac do innego pokoju. Pytalam N czy plakala to mowil ze nie. Dziś chyba sprobujemy opuscic jej pokoj-zobaczymy co z tego bedzie hehe
Ja makijaz robie bardzo rzadko, nie chce mi sie. A jak juz zrobie to tylko podklad i tusz.
Jesli chodzi o ta Laure : czy ktos doczytal na co jest chora?? Ja czytalam tak pobieznie, wiecej nie dam rady.

Witam i ja z rańca!
Dziunka - dobrze, że po zastrzyku kotkowi pomogło... bidny zwierzak...
Martolinka - porady świętne...
Ilona - jakaś rzadka choroba... klątwa Ondyny to cholerstwo się zwie..
To chyba powinnam w innym wątku, ale ... daje tutaj Mięsne wypełniacze w jedzeniu dla niemowląt

Ehhh nic mi się nie chce, dostałam @ i spać mi się chce, a poza tym u nas nic nowego;-)- Gośka dziś mnie pożegnała jak szłam do pracy, uwielbiam jak się we mnie wtula... taka jest słodka wtedy ;-)

Witajcie,
mąż dziś o jakiejś nienormalnej porze 6 rano!! poszedł do pracy;-) byłamz askoczona bo ostatnio najwczesniej o 9 wychodził. Młody skorzystał z tej okazji i tez wstał:tak:wskoczył na nasze łózko i zaświcił duże światło:eek: łobuz!!!

Ilona m.in .klątwa Odyny ,ale też inne choroby z wada serca włacznie.
anawawka o tych wypelniaczach jest na mleko , papki i kanapki chyba;-)
dziunka super ze z kotem lepiej

Ja maluje sie codziennie . nie ma opcji:tak:Mozecie polecic mi jakies cienie do oczu byłyby trwałe?

reklama
dzien dobry :-)

dziś wcześniej pobudka bo Igi poszedł wczoraj spaćo 22:15 ,usypianie zajelo mi 20 min szok:szok:
ale za to cycek boli nadal.dałam w nocy pokarmić to zaciskałam aż zęby.smaruję non stop .zauważyłam że pod brodawką mam malusią dziurkę i strupek.chyba od ugryzienia...widzialam dzień wczesniej że tą dziurką mleko wylatuje :-/ a ja myslałam że to z sutka centralnie...dziś patrzę ranka zagojona...już nic nie kumam .aż się boję znowu podać pierś małemu,tak boli:-(

co do tych wypełniaczy Gerbera.wstydziliby się i tyle.na obiadkach nie ma nigdy napisane że mieso MOM ,tylko procent podają.a w rzeczywistości pewnie wwalaja ten kit a nie te dobre czesci mięska.nabrałam się ,pewnie nie ja tylko.choć podswiadomie myslałam że moze tam być coś takiego...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry