Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
11 tydzień się zaczynaSawi a który to tydzień bo nie widze suwaczka, nie wiem czemu? Mamy tu w pracy kiepską przeglądarkę. No chyba że nie wstawiałaś ;-) GRATULUJĘ!
moja też jak zje cokolwiek to ja w cała w skowronkach bo ona z tych niejadków,wybredna ,nie wszystko chce zjesc,najchetniej to dania które moze sama jeść łyżeczką lub widelcem,a karmić już sie nie daje,z butli ze smokiem tez już nie pije (niekapek i butelki z dziubkami) jeszcze mi zostanie oduczania od smoka,ale to jeszcze chwile...z tym jedzeniem to nei panikuje,jak jest głodna to idzie do kuchni otwiera lodówke i sama sobie bierze co chce zjesćtak tak mój tez nie robi do nocnika. Niby wie ze tam sie robi sisi a jak go wysadze i mówie ze zrobimy siku to on kiwa głowa i mówi nie nie nie i zwiewa. No cóz i na to przyjdzie odpowiednia poraA mój bąk własnie je drugą kanapke z szyneczką, jestem dumna jak paw
nie moge sie otrzasnac z szoku ze juz gryzie wszystko!!
az mi mówią ze przynudzam ale to na prawde ogromny sukces Marcela
a jak zne to zwiewamy na dwór - jak nie wyjdziemy to mnie rozerwie
taka piękna pogoda. Cóz kurze i podłogi muszą poczekać, nie uciekną.
![]()
dziekuję
Dziubasek czyli jednak nie mam proroczych snów ... ech Ci Twoi synowie to uparciuchy![]()
sprzedaży autka..kurcze, ja sobie nie wyobrażam siebie bez auta - strasznie wygodnicka się zrobiłam..