reklama

Listopad 2009

reklama
I ja się witam bo chłopaki w kąpieli :) mąż pokazał ze potrafi to teraz ma, kąpiele należą do nich od A-Z :)

My mielismy dzis isc na dziecięcy plac zabaw ale rano zamiast wziąć się w garsc zaczęłam sprzatac mieszkanie i męża tez zagoniłam do tego, potem spacer, potem spanie OLinka, obiadek, a po poludniu pojechalam sama obczaic ten placyk i okazalo sie ze Oriflame ma imprezę, kupa dzieci, duchota straszna ze sobie darowałam. Ale jutro na bank idę sama z małym a od nastepnego tygodnia weekendy z tatą tam będą murowane, takie wspolne zabawy.
Tak się nastawilam dzis na zabawę z małym w tym małpim gaju ;p ze w domu bawilismy się bardziej aktywnie niż zwykle, z tatusiem oczywiscie :) wymyslalam tunele, bujanie w kocu itd itp.

Olis niedługo bedzie przymierzał się do spania bo spał w dzien tylko 2h20min i wstał po 14. Mam nadzieje na wspolny wieczór przed tv z mężem hehehehhehe ale atrakcja hehhehe no kiedys cos takiego nie zadowoliłoby mnie w 1% a teraz się delektuję ;p

Mąż cały dzien opłakuje Kubicę...raz ze szkoda chłopaka, dwa co teraz H biedny bedzie oglądał... ;p

a ja sie witam po ciezkiej nocy i dniu..niestety tym razem ja wzielo mnie na wymioty..juz sie balam ze to rota bo jedno dziecie w piatek rowniez haftowalo...ale raczej nie...makabra mam tak raz na 2 lata:(

dziunka jakie forum ? ja Ci tam odpowiednia opinie wystawie ?:)

Hahaha, huhuhu, nie powiem:-p

a ja sie witam po ciezkiej nocy i dniu..niestety tym razem ja wzielo mnie na wymioty..juz sie balam ze to rota bo jedno dziecie w piatek rowniez haftowalo...ale raczej nie...makabra mam tak raz na 2 lata:(

Oj biedulko, zdrówka! Ja nigdy nie zapomnę roty w 9 miesiącu ciąży - to dopiero była masakra:baffled:

edit: eeeee tam też nudy, w związku z tym wracam do rodziny jako wzorowa matka, żona, uuuuupsssss - kochanka ;-)

Ostatnia edycja:
Dobry wieczorek! My dzis chcieliśmy wyjśc na spacerek ale tak tu wieje, że dałam sobie spokój. Wole nie ryzykowac bo we wtorek szczepienie. Jutro mam wątpliwość przyjemność odwiedzenioa Straży Miejskiej :))) Dostałam w piatek wezwanie na spotkanko w związku ze złym parkowaniem... no cóż... może uprosze upomnienie... hehe... No czasem trza jakiś mandacik złapać :)))

To i ja sie przywitam wieczorową porą :) Spedziliśmy miły dzionek u cioci i wójka mojego D. sceptycznie nastawiona byłam do tych odwiedzin ale nie wiedzialam ze oni tacy fajni ;p były tez ich dzieci [18 i 20 lat] czyli kuzyni mojego D., Marcel cały czas wołał Ana Ana Ana na kuzynke Anię :) najbardziej odpowiadało mu jej towarzystwo :) ponadto pojadł ogórków i kiełbachy [szok] no i ogólnie rozpieszczony i wybawiony do granic możliwości. A i okazało sie ze mieszkają rzut beretem od nas :) nawet wózkiem mozna by podjechac spacerkiem. Fajnie miec kogoś sympatycznego niedaleko :):)

Dobrywieczorek :)
My dziś za to zaliczyliśmy 2 spacerki, mam nadzieję, ze nie wyjdą Alutce bokiem :/
Jutro do żłobka, 2 tygodnie nie była, mam nadzieję, że nie będzie płakać :(

martolinka mój teść przywiózł wczoraj obiad: karkówkę pieczoną a potem duszoną z warzywami (kapusta, fasolka szparagowa, marchewki i brukselka). Nie przepadam za wieprzowiną,a le to danie było po prostu PRZEPYSZNE !!

reklama
Moi tesciowie dzis też zrobili obiadek dla juniora :) Zupka krupniczek z klopsikami z indyka oraz deserek kaszkę manną z morelkami babci ze słoiczka. Wczoraj mąż przywiózł od nich kisielek pełen zurawinki i jabłuszek dla Olinka.
Takie porcje dali ze conajmniej 5 dzieci by się najadło :)

Zmykam pod prysznic i do męża bo właśnie uspilismy razem OLinka. Olis podczas usypiania ze mną siedział na łóżku i mówił "tata", tak sie o niego upominał ze zawołałam tatę i usypialismy się razem (zresztą nie pierwszy raz).
Kurczę tyle sie dzieckiem zajmuję a słowo "mama" to ja mam jak na lekarstwo ;/ Ciągle tylko tata, tata ;p taty bluza wisi na krzesle a Olis pokazuje i mówi "tata", H gdzies wyjdzie za drzwi Oliś "tata", cos chce od taty mówi "tata" itd a ja jak wyjdę jest po prostu ryk ;p hehehehhehehhe i słowo "mama" to ja bardzo rzadko słyszę :(

Miłego wieczorku dziewczynki i PRZESPANEJ CAŁEJ NOCKI BEZ ZADNEJ POBUDKI :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry