Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
zygac bede .... zjadlam cala tabliczke czekolady ..... fuj

słoneczko sie przedziera. My wczoraj z Marcelem o godz 19-20 spacerpwaliśmy znaczy sie młody spal
normalnie mi sie nie chce
najchetniej od razu pobiegłabym z małym na spacer :-):-) 

a ja sie witam po ciezkiej nocy i dniu..niestety tym razem ja wzielo mnie na wymioty..juz sie balam ze to rota bo jedno dziecie w piatek rowniez haftowalo...ale raczej nie...makabra mam tak raz na 2 lata![]()
martolinka mój teść przywiózł wczoraj obiad: karkówkę pieczoną a potem duszoną z warzywami (kapusta, fasolka szparagowa, marchewki i brukselka). Nie przepadam za wieprzowiną,a le to danie było po prostu PRZEPYSZNE !!

zygac bede .... zjadlam cala tabliczke czekolady ..... fuj
też tak kiedyś robiłam;-)jadłam, jadłam, nagle patrzę a tam pusto

Z nosa leci, ale chociaz czuje sie żywa. Dziś na 12.00 na urodzinki idziemy, wolalabym nie isc ze wzgledu na moj katar, zeby nie zarazic dzieci, ale jak nie pojdziemy to kolezanka pewnie pomysli ze ja olalam i specjalnie nie przyszlam. Wiec pojdziemy a ja bede trzymac sie zdala, i szybko wrocimy do domu. Malej ida kolejne zabki, nie chce jesc, ewentualnie mleko wypije, paluszki i ryżowe styropiany. Caly czas pcha raczki do buziolka. Jutro do dietetyczki ide, ciekawe jaka diete mi wymysli. :-)