Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Przyjechała z lalą w wózku do nas do pokoju, posadziła mi lalę na kolana, poszła do pokoju i przyniosła podkoszulkę Julki. Ubrałam w to lalę, oddałam Asi, a ta najpierw z nią na ręku spacerowała po pokoju, potem położyła lalę do łóżeczka i śpiewała jej kołysankę"aaaaa, aaaaa"
potem wzięła lalę , kazała mi zdjąć lali majtki i odpiąć pieluszkę, gdy to zrobiłam wzięła lalę i poszła, uwaga, do łazienki, zapewne umyć pupę
ale że się nie dostała to udała że to robi pod drzwiami, wróciła, ja lalę ubrałam z powrotem, młoda ją do wózka i pojechały
moja mała mamuśka
nikt jej nigdy wcześniej nie pokazywał żeby lalę przewijać
![]()
ooo ja jestem bardzo aktywna, od rana łączę wasze posty łobuzice jedne bo wam się edit zrobic nie chceja dopiero zasiadłam bo jem obiadek, zrobilismy z mężem tortillę, ech jaka pyszna!!!!!!
KFC i inne niech się chowają
w ogole mały ruch ostatnio u nasdziewczynki najbardziej aktywne milczą, niektore czytają a nic nie piszą
a ja ciekawa co u Was
![]()
a ostatnio z braku innej kultury chwyciłam za mężową "Gildię magow" i doslownie polknęłam, nie spodziewąłam się, ze może być taka dobra. W niecąly miesiąc wciagnełam całą trylogię, lekko licząc ze 2 tysiące stron, chociaz fakt, niewiele spałam.
Aza poprosze o przepis![]()
ooo ja jestem bardzo aktywna, od rana łączę wasze posty łobuzice jedne bo wam się edit zrobic nie chce![]()
ale faktycznie można 2 dni nie zaglądać i niewiele do nadrobienia
Dziunka daj jeszcze raz tytuł tej ksiązki co rano zaczęłaś czytac, bo nie chce mi się szukać
Ja ostatnio z braku innej kultury chwyciłam za mężową "Gildię magow" i doslownie polknęłam, nie spodziewąłam się, ze może być taka dobra. W niecąly miesiąc wciagnełam całą trylogię, lekko licząc ze 2 tysiące stron, chociaz fakt, niewiele spałam.
Witam się i ja
I nawet Sobota się już konczy((
My tez dziś po basenie, Pawel caly heppy zasnal nam w powrotna droge i spal tylko godzinke bo potem u mojej mamy sie rozbudzil szybko no i zasnal nam o 19
dziewczyny opowiadajcie jak tam przewijanie Antosia, bo Joasia pupe umyła Pawłowi na 5-tkę
Ja w czwartek dostal okres po dlugim czasie i chodze po scianach, glowa mi peka, brzuch boli jak diabli, irytuje sie w minute ogolnie masakra, caly tydzien od rana do wieczorz w robocie nawet mąż mi schodzi z drogi. Ale miejmy nadzieje ze razem z okresem minie i stan napiecia hihihihihihi

Antonio juz oporzadzany przez tatusia , ja powiesiłąm pranie o ktorym zapomniałam
Dzieki Dziunce mam super gyros na kolacje , do tego kieliszek winka , maz kupił jeszcze 2 piwkałobuz
Gosia było super , nasi Panowie sie rozkrecili , nawet maja swoje tajemnice a my niedługo w tany- pamiętaj co nam obiecali!!!
Tylko niech ja do fryzjera dojdę;-)ooo ja jestem bardzo aktywna, od rana łączę wasze posty łobuzice jedne bo wam się edit zrobic nie chce![]()
ale faktycznie można 2 dni nie zaglądać i niewiele do nadrobienia
Dziunka daj jeszcze raz tytuł tej ksiązki co rano zaczęłaś czytac, bo nie chce mi się szukać
Ja ostatnio z braku innej kultury chwyciłam za mężową "Gildię magow" i doslownie polknęłam, nie spodziewąłam się, ze może być taka dobra. W niecąly miesiąc wciagnełam całą trylogię, lekko licząc ze 2 tysiące stron, chociaz fakt, niewiele spałam.

Witam, mnie dopadlo przeziebenie. Glowa peka, nos zatkany aaaaaaaaaaa umierzam. Jak ja nie cierpie byc chora wrrrrrrrr Milego dnia
także dzisiaj park zaliczymy