reklama

Listopad 2009

hej hej ja tez na nogach..... mój tez sie super wczesnie ostatnio budzi ;/ zazwyczaj było po 7............. potem sie przestawił i o 7 równiutko.....dwa dni 6,57 a dzisiaj 6,50 ........... super co? :( ciekawe co bedzie dalej ;/

Mama im bliżej lata tym wczesniej ;-) Ja też tak mam, robi sie jasno i dupa blada. Latem to ja już od 6 latam po domu hehehe

reklama
Martolinka daj znać czy jak Ci wyszły i czy smakowały. Mój mąż to by je mógł w kółko jeść :))) Nauka dobra, w sumie można mieć w torbie plasterek i wode utlenioną
...
Aza wyszły pyszne!!!! :tak: super przepis;-)

Witajcie!!!
Antek wstał o 6.30 wiec chodze jak zombie:tak: M dospał sobie godzinke a teraz wział małego i poszedł na spaer i dla żonki po tampony:cool2:
Dzisiaj moja siostra przychodzi zajac sie synkiem a my idziemy na przedwalentynkowy obiadek i spacer. Tylko we dwoje:tak::-D
Ilonka powiedz a Ty chcesz z nim brac slub? jak na razie to raczej czytma , ze bardzo jestes rozczarowna jego zachowaniem

Martolinka to się cieszę, że smakowało. Jak przyjedziesz to tez zrobimy na przekąske do wieczornych napojów :))))

Ilona Co do moich problemów to chyba nie jest to ze stresu bo ja to wieczny olewacz jestem no i to juz mam od kilku miesięcy. No chyba, że się przejmuje tą moja zasraną praca magisterską hehe... Co do faceta to nie mam pojęcia co Ci doradzić... próbowałaś o tym rozmawiać czy tez zaplanować wieczory np. na dobry film, odwiedziny znajomych... no nie wiem...

Ale Wam fajnie...U nas wczoraj świeciło a dziś chmury... :((( My z Konradkiem słuchamy naszej piosenki, on siedzi jak wryty i nawet bez drgnięcia daje obcinać paznokcie :)))

Ostatnia edycja:
Kawał na miły początek dnia :

Sala operacyjna. Lekarz szykuje się do podania pacjentowi narkozy. W pewnym momencie mówi :
- " Jak będziesz grzeczny to dostaniesz!!!!zaraz zaczynamy "
Pacjent zaintrygowany pyta lekarza
-"Panie doktorze do kogo Pan mówi?"
-Do tego kota co siedzi w rogu sali ".

Martolinka - przypomniało mi się jak miałam operację i dostawałam znieczulenie w kręgosłup to sobie żartowaliśmy "ale pani się pochyla" , "lecę na pana doktora , bo ostatnio to tylko mąż i mąż";-)
Lezę wynienić pieluchę, bo Gocha zrobiła kupsko...

Hehe... Dobre...
A mi się przyupomniało jak w trakcie cesraki nagle nie mogłam oddychac i ta aparatura zaczęła piszczeć to w duchu się śmiałam, że śmiesznie tak umrzeć podczas cesarki... serio się śmiałam :)))

Ostatnia edycja:
reklama
hej dziewczynki
u mnie dzis chłodno ale słonecznie, wysłałąm chłopaków na spacer po swierzy chlebek do jajecznicy, bo jeszcze sniadanie z mezem nie jedlismy a juz on dywan trzepał, ja prasowałam odkurzałam mylam podłogi. Pewnie zaraz przybiegną bo na pol godzinki wyszli.
wczoraj z małym ok 19 schodziłam na dol do babci i dziadka, mamy chłodniej na tym przejsciu wiec go ubralam i do babci a tam ryk i sie mnie kurczowo trzyma, wiec znowu ubralam bo myslę ze dziecko chce byc ze mną wiec myk na gorę a tu znowu ryk - dziecko chcialo na dworek, wczoraj nie bylismy bo strasznie wialo. No ale wieczorkiem juz było ladniej wiec ubralam malego i poszlismy na krotki spacerek nożkowo-rączkowy. Olis bardzo zadowolony :)
Ilona mój mąż siedzi do 2 w nocy przed tv moze twoj jakos bardzo zmęczony ze tak szybko pada bo nie wierzę ze nie chce mu sie z tobą siedziec...

ooohooo wrocili :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry