reklama

Listopad 2009

reklama
Hej dziewczyny,
Byłam wczoraj na ponownym usg i..widać serduszko!!!:):):)
Wg usg termin mam na 4 grudnia, wg @ na 27 listopada..ciekawe, co się sprawdzi..
Dzięki za kciukasy, na pewno pomogły!!!:)

Super wieści !!!!!!!!

Myslałam o tobie, ale fajnie, kamień z serca. Pewnie jestes przeszczesliwa

Dziunka co tam słychać, już po wizycie???

Martolinka, Aza żyjecie??????

Ja znowu samotnie spedzam wieczor, ale chwile tata byl w domu, no i nocy był od 2 do 6 hihihi promocja!!!
Muszę brać co dają :)

Wynalazłam super lody w Biedronce za 3zl z groszami a pyszne jak nie wiem "Opera" się zwą

hej
ogląda któraś "Przepis na życie"? bo się wciągnełam:-Dna vod nowy odcinek juz jest.
też oglądam , całkiem sympatyczny ten serial :-)
Hej dziewczyny,
Byłam wczoraj na ponownym usg i..widać serduszko!!!:):):)
Wg usg termin mam na 4 grudnia, wg @ na 27 listopada..ciekawe, co się sprawdzi..
Dzięki za kciukasy, na pewno pomogły!!!:)
no widzisz :-) superowo :-) ,szkoda tylko że na grudzień masz termin bo myślałam że znowu będziemy razem listopadówkami tylko tym razem 2011 :tak:
Super wieści !!!!!!!!

Martolinka, Aza żyjecie??????
one pewnie się nagadać nie mogą :tak:

u mnie dzisiaj w końcu trochę słoneczka więc poszliśmy do parku nakarmić kaczki :-) a wczoraj jak byliśmy na placu zabaw to powycierał wszystkie ławki z wody ,bo na każdą musiał się wdrapać :tak: , czasami nie wyrabiam za nim hehehe

Hey kobitki! My pozdrawiamy z szaroponurego Wrocławia. Ania masz racje gadamy , gadamy i końca nie widać :)))) Sączymy sobie drineczka, dzieciaczki spią a my ogladamu Komorowskiego bez głosu :))) Buziaki :****

Edit: Maxwell ogrooooooooooooomne gratki i trzymamy kciuki za fasolke z serduszkiem :)))

Ostatnia edycja:
Maxwell - super, że już jesteś spokojna ;-) , kciukasy dalej zaciśniete,,, będzie dobrze.
Wyjatkowa - rób test, przynajmniej nie będziesz już się stresować, tylko będziesz wiedzieć...
Cleo - ja z seriali ino "szpilki..." i "usta..." reszta jakoś w dziwnych godzinach, w których rządzą moje panny.
Etna - muszę spóbować tych lodów;-) jak tak zachwalasz... niedaleko placu zabaw jest sklepik z lodami zielonej budki oraz rurek z bitą śmietaną.... mmmmmmm - dawno nie jadłam lodów:-D rozmarzyłam się
AZA i martolinka - to gadajcie,,,, na zdrowie :-D:-D:-D
Po szczepieniu Gonia jakaś rozbita, ale to niestety norma, również sytuacja w domu - dziadkowie - też może wpływać;-) , bo mama ciągle gdzieś znika, nie zajmuje się tylko dzieckiem;-):-D:-D

reklama
hej laseczki. Marcel ma wścieklizne - albo nadszedł dla niego wiek rozrabiania albo sie wscieka bo idzie mu dolna dwójka. Ale mimo to sie ciesze jak diabli bo dzisiaj przyjezdzaja do mnie rodzice!!! :D wczoraj wieczorem mi zakomunikowali. No i super :) troszke sie małym zajmą bo ja juz mam przesilenie, normalnie za dużo Go. 24 h/dobe. Tata przenocuje tylko dzisiaj niestety bo musi isc do pracy ale mama zostanie jakiś tydzien jupiiiiiiii. Zajmie się troszke małym zebym sobie mogła gruntownie posprzatac, pomyć okna, porządkować na dole.....
U nas szaro buro i ponuro..... buuuuuuuuuuu ;[ ja chce ciepełko.......... No nic czas na poranną toaletę i troszkę jak codzień ogarnąć te tornado po Marcelu :))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry