reklama

Listopad 2009

Mama wkleje zaraz przepis na smaczki :)

Gosia ja całe studia dojezdzałam pociagiem 170 km i ludzie byli rozni , ale najczesciej bardzo symaptyczni :) Bardziej martwie sie , ze bedzie mu sie nudzic a wracac bedziemy razem :)

reklama
Hey kobitki! Ja sie witam p weselu :))) Dziś odebraliście Konradka od rodziców ale się stęskniłam :))) A więc jak pisała Martolinka jutro do nas przyjeżdżają z Antosiem. Ale się cieszę hehe :))) Dzieciaczki się pobawią a my gadu-gadu. Nie powiem odważna kobieta z Marty... J

Byłam juz na pkp , bilety kupione wiec z rańca jedziemy. Przedział dla matki z dzieckiem bedzie koło konduktorskiego wiec nie ma sie co matwic :) zapakowałam nas w miare rozsadnie , zabawki tez :) zobaczymy czy Antek nie rozniesie pkp .
M jutro od rana bedzie z panami od okien , poza tym i jego terminy gonią :)

Witam ;)

anadri wlasnie maz mi mowil ze pogoda super a u nas dzisiaj wialo i przez to zimno bylo :/ moze jak wroce jakis spacerek?:)
Ula uwierz ze lato w Polsce jest cieplejsze niz w UK chociaz w zeszlym roku bylo super cieplo ale dni deszczowych tez duzo :tak:
dziunka biedny Kotek:( zdrowka dla Niego:tak:
martolinka i Aza zazdroszcze spotkania:zawstydzona/y: bawcie sie dobrze:-):tak:

a ja dzisiaj spedzilam super dzien u kuzynki:)
Jeszcze dwa dni i domu:tak: nie moge sie doczekac:-)
mam tylko nadzieje, ze ten lot jakos zleci jak poprzedni i ze Mlody wytrzyma w miare:-D trzymajcie kciuki:-)

Witam się i ja :-)
Co za dzień - samochod mi sie rozwalil grrrrrr
ale już wszytko gra uffffff

wieczor spedzam samotnie z synkiem (norma ;-))

Martolinka tak trzymaj do oważnych świat należy :tak::tak::tak:. Dacie radę, tylko znajdzcie z Azza czas na bb tak :confused: no :-D

Dziunka i cale szczescie, że udało ci sie z tym learzem. Trzymam kciuki im szybciej tym lepiej

Oczywiście kochane, że znajdziemy dla Was czas, mój mąż ma nocki więc wieczorki będą tylko nasze :))) Będziemy gadać i gadać przy dobrych wiatrach do poniedziałku :)))

A jeszcze zapomniałam Wam powiedzieć, że Asia miała gruby biały nalot na języku i nie wiedziałam od czego, pojawiło się to dwa dni po skończonej kuracji antybiotykowej, a kolejne dwa dni później coś zaczęło mi się dziać z piersią, a konkretnie z sutkiem - taki suchy i dziwny w dotyku.
Boję się ze to jakaś grzybica poantybiotykowa:wściekła/y:

Dziunka ja miałam coś podobnego, zauważyłam u Ali jakieś białe plamki w buzi, ale nie dała mi nawet dokładnie zobaczyć. A potem miałam jakieś takie brodawki czerwone i bardzo mnie bolały jak ssała. Już nawet dzwoniłam do poradni laktacyjnej żeby sie poradzić, ale oczywiście okazało się że poradnia akurat nie działa, więc odczekałam w sumie jakieś 2 tygodnie i przeszło.

reklama
Hej hej witam wieczorową porą - u nas dzien ładny. troche nas na spacerku postraszyło kropeklami ale takie 5 na krzyż no ale zwinęłam sie z młodym z placu zabaw po godzinie. Doszliśmy piechotką do domu i sie rozchmurzyło wiec jeszcze ponad godzine po ulicy lataliśmy. Dziecko sie zmęczyło masakrycznie po 2,5 godz pobycie na dworze na własnych nogach. Pojadł ze szok a potem bawił sie na leżąco i spokojnie czekał na kąpiel..........masakra aż sama nie wierzyłam w jego spokój. Fajnie ze wyładował tą nagromadzoną energię która zebrała mu sie przez ten wietrzny weekend który przesiedzial w domu. Jutro natomiast ma coś kropić więcej buuu :(
Aza i martolinka zazdroszcze tak długiego wypadu ;))))))))))))mpiszcie do nas babuszki, zdawajcie relacje i foty!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry