Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
:-)
jakos sobie nie wyobrazaam sama siebie z 2 małych dzikusek
Dziunka pytałam z ciekawości, jak kiedyś Cię nawiedze to może posiedze tydzień to wieszA Aśka może coś zjadła wczoraj ze kupka inna, albo jakieś zebole sie pchają. A jak samopoczucie Twoje i A??
Dziś musimy załatwić sprawy ze ślubem, restauracja, obraczki i jak na złość moj N w delegacje pojechał:-( Smutno mi:-
-(
Tak wogóle to zaczynam chyba już sie stresować, czuje w zołądku, jesc sie nie chce, zacisnął sie skubaniec, spać nie mogłam. Uwielbiam swoj organizm i jego reakcje na stres
Maja wczoraj była strasznie marudna, chyba przez ta pogode, teraz bawi sie z "Morda" , rzuca mu piłeczki,wola, kurcze taki pies a tyle radości jej daje. Cieszę sie ze go mamy, on biedaczek musi dzielnie znosic przytulanie, wciskanie zabawek do pyska, jeżdzenie na koniu i takie tam. Majka mu sie odwdzięcza i zawsze podzieli sie z nim jedzeniem, jak tylko obiad sie zaczyna ona wola psaUczę ja ze pieska nie wolno bić, trzeba glaskać i robić "cacy". Bardzo ładnie sie razem bawią.
Zmykam na herbatkę.

ja to teraz wspominam śmiać mi się chce.
, a na drugi dzień było bosssko ciepło, słonecznie, ogólnie fajne to były dni. ;-)
Choć nie lubię być w centrum zainteresowania, to wtedy mi to nie przeszkadzało.