reklama

Listopad 2009

reklama
Cześć dziewczyny,

Ja tylko szybko podsumuję co u nas bo nie mogę dłużej pisać ani czytać :(
Tak jak pisała Ala w czwartek wieczorem wymiptowala i miała stan podgorączkowy. No wiec ten stan trwał do piątku, od piątku zaczęła się gorączka powyżej 38,5, a w sobotę wieczorem i niedzielę już prawie 40 stopni. Do tego od soboty biegunka..

Byliśmy wczoraj na dyżurze w przychodni - ale ani osłuchowo nic nie ma, ani gardło, ani ucho.
W nocy zaczęła kaszleć wiec wezwałam dzis lekarza - nadal nie wiadomo co się dzieje, mam zrobić badania kału, moczu i krwi - pojedzimey jutro rano. Bardzo się martwię :(
Alusia jak zbijemy gorączkę jest w dobrej formie, ale ta gorączka ciągle wraca... W nocy albo poci się jak mysz, albo budzi w gorączce, płacze i chodzimy po całym mieszkaniu...

Ilona a czemu Wy nadal na nutramigenie ? mała je Ci nabiał, czy się mylę?

Ja juz mialam nadzieje a jednak chyba znowu się pospieszylam ;/

Agrafka zdrówka dla Alusi!!!!!!

To troche przestarzałe wiadomości kochana-z 2008r,nutramigen bedzie dalej w użytku, tylko fabryka w Holandii ma jakieś problemy i nie nadążają z produkcja ;-)

Ilona a czemu Wy nadal na nutramigenie ? mała je Ci nabiał, czy się mylę?

Ja juz mialam nadzieje a jednak chyba znowu się pospieszylam ;/

Agrafka zdrówka dla Alusi!!!!!!

Jesteśmy na nutramigenie, jedyny nabiał który dostaje to jogurt, który ponownie wprowadziłam w tamtym tygodniu. Musiałyśmy odstawić praktycznie wszystko czyli ciasteczka,czekolade, jogurty, proszek do prania, płyn do kapieli bo mała zrobiła sie chropowata na skórze. Teraz wszystko jej zeszło wiec wprowadziłam jogurt z powrotem, za jakiś czas podam czekolade i zobaczymy. Chociaż ja obstawiam proszek do prania bo ostatnio mama kupiła inny-bonux chyba.

Ja jakis czas temu przez krotki okres pralam w vizirze sensitive ale przestalam bo ogladalam program gdzie zalecali prac w dziecinnych proszkach do 2 roku zycia, bo skora dziecka jest cienka i substancje z proszków do prania dla dorosłych wnika w jej głąb itd itp.

fanta no co ty ja kupiłam małemu na takiej szerokiej gumie i normalnie mu zakładam , a jak on widzi że ja mam to wtedy sam chętnie nosi :)
kilolek ale się uśmiałam , twój ślub to jak komedia romantyczna :)))

u mnie jutro święto narodowe więc wolne :) pójdziemy na pochód żeby Kuba zobaczył orkiestry i inne atrakcje ;)

z moim slubem to jeszcze nie wszystko ale najzabawniejsze chyba. np paluchy mi popuchły i obrączka nie chciala wejśc, ksiądz mówi, ze może zamienić, moze męża wejdzie a ja żeby się nie wyglupiali tylko niech pcha no to pchali razem z księdzem :D i nie powiem niewybredne żarty na tym ołtarzu rzucali :/ albo żeśmy sie pomylili i zamiast pod obraz wyszliśmy z kościoła.Wszyscy pod łtarz a my na schody. Trochę się dziwiliśmy, ze kamerzysta się nie przygotował na nasze wyjście tylko biegnie obok nas, nawet A. się zbulwersował, zę mu mendelsona na wyjście nie zagrali. W sumie nawet sie nie zdziwilismy, ze wszyscy zostali a my poszliiśmy a że palneliśmy gafę zorientowaliśmy się dopiero 2 tygodnie póxniej :D
Potem z tym księdzem pracowlam przez 3 lata i bardzo milo i czesto wspominaliśmy nasz slub. Za to na weselu wszystko sżlo nie tak jak ja zaplanowałam ale dziś sobie myslę, ze niepotrzebnie się zżymałam

Moje dzieciatko juz mialo jedna pobutke z placzem. Usnal dopiero na rekach, ale moze jakos dotrwamy do rana. Jutro na 11 do lekarza, jade bo nie wiem co sie dzieje. Zamiast lepiej to nam dzisiaj jeszcze wymioty doszly i na noc 38,5 goraczki dalej od czwartku juz.

reklama
Moje dzieciatko juz mialo jedna pobutke z placzem. Usnal dopiero na rekach, ale moze jakos dotrwamy do rana. Jutro na 11 do lekarza, jade bo nie wiem co sie dzieje. Zamiast lepiej to nam dzisiaj jeszcze wymioty doszly i na noc 38,5 goraczki dalej od czwartku juz.

biedny Pawełek..

U nas niby dramatu nie ma tylko ta niewyjaśniona gorączka od czwartku. Jutro rano jedziemy na badania, kupę już złapałam (stoi w lodówce.. :)))))))))) - bleee), jutro siuśki rano złapać muszę no i trzeba bedzie pokłóć Alutkę, ale trudno.
Teraz śpi i gorączki nie ma, o 7 dałam Ibufen, ale tak się poci, ze poduszka normalnie mokra - jak się położyłam na tym miejscu to ąz mi się bluzka zamoczyła :/

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry