polaa
Mamusia Kubusia&Wojtusia
biedny Pawelek:-(
martolinka mozna tez powiedziec, ze niepalacy nigdy nie zrozumie palacego
bo nie wie co to glod nikotynowy, tak mi sie wydaje
nie jestem takim nalogowcem ze nie dam rady wytrzymac ale widzialam juz nieraz takie osoby, ze musialy zapalic bo inaczej nie wiem co by sie stalo i zawsze mi powtarzaly, jak jeszcze nie palilam (a pierwszy raz pociaglam jak mialam 22 lata), ze tego nie zrozumie bo sie chce i koniec
ale masz racje, powinny byc miejsca wyznaczone bo ja np (mimo iz popalam) nie chcialabym byc w miejscu z moim dzieckiem gdzie pala itp, nawet na swiezym powietrzu). Ale juz obiecalam Mojemu, ze w tym tygodniu z tym skoncze, tzn. musze

dziunka no to niezle
ja nie nawidze wlosow smierdzacych fajkami:/ to jest najgorsze co mo byc jak dla mnie
i jak widze jak moja kumpela, ktora kopci w swojej sypialni wyciaga z szafy ciuchy, ktore sa przesmierdniete i psika sie perfumami (prawie cala buteleczka
) to az cos mi sie robi ale jej sprawa
Ilona tak jak piszesz, wszystko bedzie ok
wiem, ze nie da sie myslec ale chodzilo mi o to, zebys mniej myslala hehe
a jesli chodzi o przysiege to ja sie smialam
i nie patrzylam w oczy mojego bo nie dalam rady:-) tak tylko zerkalam 
martolinka mozna tez powiedziec, ze niepalacy nigdy nie zrozumie palacego
bo nie wie co to glod nikotynowy, tak mi sie wydajenie jestem takim nalogowcem ze nie dam rady wytrzymac ale widzialam juz nieraz takie osoby, ze musialy zapalic bo inaczej nie wiem co by sie stalo i zawsze mi powtarzaly, jak jeszcze nie palilam (a pierwszy raz pociaglam jak mialam 22 lata), ze tego nie zrozumie bo sie chce i koniec
ale masz racje, powinny byc miejsca wyznaczone bo ja np (mimo iz popalam) nie chcialabym byc w miejscu z moim dzieckiem gdzie pala itp, nawet na swiezym powietrzu). Ale juz obiecalam Mojemu, ze w tym tygodniu z tym skoncze, tzn. musze

dziunka no to niezle
i jak widze jak moja kumpela, ktora kopci w swojej sypialni wyciaga z szafy ciuchy, ktore sa przesmierdniete i psika sie perfumami (prawie cala buteleczka
) to az cos mi sie robi ale jej sprawa
Ilona tak jak piszesz, wszystko bedzie ok
a jesli chodzi o przysiege to ja sie smialam
i nie patrzylam w oczy mojego bo nie dalam rady:-) tak tylko zerkalam 

ale to jej problem, nie yla u siebie, nawet jakbym nie byla w ciazy to bym nie chciala, zeby mi ktos w domu palil, chyba normalne...
da sie tak?? przeciez to chyba trzeba odpalac papierosa od papierosa