reklama

Listopad 2009

martolinka zdrówka dla Antka

agrafka
, dobrze,z ę już w domu

etna zbieraj przez miesiąc puszki, a na dzień ojca pozgniataj i powbijaj na druciki, dołóż trochę listowia i jak znalazł będzie bukiet z 10 puszek :D czy on twierdzil, ze maja byc pełne?

reklama
Dziunka doczytalam wczesniejsze posty i ciesze sie że jestes w lepszym nastroju. Na pewno to dobrze zrobi ci i dziewczynka. Dla nich musisz byc silna. Opowiadaj co dalej z tym psem hihihi?????

Czesto mi zwracaja uwage (zwlaszcza jak jestem w Polsce) ze za lekko ubieram Kube, byc moze dlatego nie choruje bo jest zahartowany jak to mowia?! Zawsze wolalam Go za lekko ubrac niz przegrzac.

Polaa ja tez tak robie/zrobiłam.. i juz nie wiem co robic;-)jak ubierac
Martolinka - mam nadzieję, że to 3-dniówka i Antonio będzie jak nowo narodzony po.. a może to emocje związane z dniem matki , zoo aaaaaaa może brak taty przez kilka dni też na niego działa?? .

Tata jest , ale pozno wraca;-) moze faktycznie az za nim teskni:-D

Etna gorączkę zbiliśmy do 38, 5. Przykryłam go 3 kocami bo cały czas się trząsł a pod kołdrą nie chciał leżeć. No i śpi w rajstopach:tak:;-) zagladam do niego co godzine i łapie schize.
Z tej zlosci na siebie dostałam sprzatawicy i mieszkanie oprocz pokoju Antka lśni...

Agrafka super , ze jestecie w domku:tak:

martolinka wiem wiem, nie twierdze ze Go za cieplo ubieralas, absolutnie :)
widzisz jak to jest z tymi chorobami, nie ma sie wplywu czasami, bedzie dobrze ;)
szkoda Antka bo goraczka wykancza doroslego a co dopiero dzieciaka:(
oby jutro bylo lepiej a Ty sie nie denerwuj :) nie Twoja wina Kochana!

Martus trzymam za was kciuki i uciekam spac. Rano bede do was dzwonic. Mimo wszystko życzę spokojnej nocy.

Dobranoc mamuski :)

kilolku swietny pomysl tylko nie wiem czy mi sie bedzie chcialo :P i nie pojde na łatwizne kupienia pelnych plus kokardka na czubku

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Marta dużo zdrówka dla Antka :) ,oby szybko przeszło :)
agrafka wszędzie dobrze ale w domu najlepiej ,zwłaszcza że szpital macie za sobą :))
etna przynajmniej nie będziesz się musiała zastanawiać co chce dostać ;)
Aza w PL będziemy w lipcu ale jeszcze dokładnie nie wiem od którego bo D ma urlop oficjalnie od 18 -go ale może uda nam się wcześniej wyjechac jak mu się uda odebrać wolne za nadgodziny , w sobote mamy ustalić już konkretnie date żeby kupić bilety ,no i nie wiem jeszcze jak to będzie ale chcemy sobie urządzić objazdowy weekend i zaliczyć m.in. Wrocław ;) tylko mój brat z rodzinką też chcą jechać więc nie wiem jak to będzie ale przy dobrych wiatrach może nam się uda spotkać -zobaczymy :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry