dziunka24
Mama J&J
DZIUNKA jak Wam mija czas bez A?? mam nadzieję że OK
Ty no się lepiej przyznaj że też nas zdradzasz z facebookiem

A bez A
ok, tyle, ze ciężko. Każda z nas musiała się przestawić na bardziej zorganizowane życie i muszę powiedzieć że powoli się układa - od 2 dni porządek w chacie jak ta lala i sama się nadziwić nie mogę jak to robimy
Jedyny minus - zakupy i targanie ich do domu. Z Asią pójść do hipermarketu to nie lada wyzwanie, więc ja cała nerwowa, młoda cała nerwowa, Julia cała nerwowa i wszystko szybko, szybko i...połowę zapominam
nawet po chwili nie pamiętam ile płaciłam i nie sprawdzam reszty co mnie dobija.Asia za to miała okres lunatykowania, prawdopodobnie z tęsknoty, ale od ok. 2 dni śpi już dobrze, bez chodzenia po chacie i nawet się tak nie kręci. Za to szaleje za każdym dorosłym płci męskiej...
Michał średnio przynjamniej raz w miesiącu zalicza podtopienie w kapieli. My musimy siedziec tuz przy kąpieli, by go wycignąc na czas. A. jak sie odwraca cos w szafce poszukac to każe lobuzom śpiewać faktycznie spiewają![]()
Hahah, mój sposób
jak Julkę na chwilę zostawiam bo idę Asię wycierać, to młodej każę śpiewac
choć raczej niemożliwe by się utopiła w wodzie po kostki ale i tak mam mega stracha i wyrzuty sumienia. Ale inaczej się nie da, Asia nie lubi za długo w wannie, a Julka siedziałaby bez końca.Mnie dzisiaj Marycha zaskoczyła..wracałyśmy samochodem od znajomej (koło 14.00), a mamy do domu jakieś 25 minut..jedziemy, nagle słyszę "Aaaa" i coś tam dalej w języku chińsko-mandżurskim..pośpiewała sobie chwilę i kip - śpi..na nic moje wołanie, spała do aż do domu, potem jak tylko wyłączyłam silnik - ona otwarła oczki..![]()
To się nazywa odlot

Zazdroszczę strasznie ludziom którzy mają w mieszkaniach minimalizm.. My mamy tendencję do zagracania wszystkiego - i potem wkurzania się.
Oj, a ja bym chciała mieć w pokoju jedną komodę, stół i kanapę
i nic więcej. No tv na ścianie
Oczywiście w którymś z pokoi ogromną zasuwaną szafę w której wszystko bym chowała
A dom musi mieć OGROMNE okna, wszędzie, najlepiej żeby był szklany
;-)Zapomniałam Wam powiedzieć, że Asia zasnęła dziś już o 8 rano i spała równo 4 godz do 12.
chyba zazdrosna o Kubusia Poli była i chciała mamie pokazać że też potrafi
Edit : co do ogórków, to :
RAZ - to media sieją panikę, na wp.pl był super artykuł o tym ile razy media zasiały panikę na świecie a ile było w tym prawdy - uwierzcie nie ma czego się bać
DWA - jeśli jednak się boicie to po przelaniu wrzątkiem wszystko "złe" ginie
TRZY - podobno to jednak nie od ogórków

Ostatnia edycja: