Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Pewnie masz rację, ale..ja ze swej strony i tak się cieszę, że mam taką sytuację..;-)Ja to rozumiem, bo też kilka razy udało się coś załatwić, ALE z drugiej strony aż się ciśnie na usta że przez te wszystkie znajomości własnie sie czeka;-)
Biedne:-(..u nas zawsze jedno podczas kąpieli małej siedzi w łazience, albo ja, albo Seba..nie wyobrażam sobie zostawić małej - to jest taki mały postrzeleniec, że masakra - 1001 pomysłów na sekundę..Antek śpi
rozmawiałam teraz z kolezanka.Kapała wczoraj swoja 3 letnia córkę. Wyszłą na chwile zeby siegnac z szafy recznik i usłyszała chlust . Pobiegła a jej mała pod woda i nie moze sie podniesc. Szybko ja wyciagnęła , młoda wode wypluła a co obie sie wystraszyły to nawet sobie nie wyobrazam. Małej bez problemu wrocił oddech ale mogło byc roznie.. az mnie ciarki przeszły
Dziunka bede bede![]()
Pewnie masz rację, ale..ja ze swej strony i tak się cieszę, że mam taką sytuację..;-)
.

biedny Kubuś:-(współczuje i świetnie cię rozumiem :-( , u nas chyba już 5 będą szły bo ostatnia 3 wyszła w niedziele a on poniedziałku znowu katar i kupki ,no i oczywiście pobudki w nocy :-(a u nas nocne tance wygibańce ;] marcelowi chyba dwójka sie przebije bo spi niespokojnie, przebudza sie, płacze itp.A obok tej nie przebitej dwójki w kolejce czeka biała do przebicia trójka. wow. a najlepsze ze dzisiaj zauwazylam ze on gmera juz po lewej stronie w kolejnej trójce - pewnie idzie w dziasle.......no to bedzie ciekawie....
dobrze mieć taki charakterekWitam się i ja))
Życzę również wszystkim naszym maluszkom dużo zdróweczka i uśmiechu na buziaczkach))
My dziś byliśmy uu lekarza pierwszego kontaktu po skierowanie do chirurga dziecięcego i dzwoniłam aby zarejestrować Konrada na zdjęcie szwów. Makabra jakaś, powiedzieli, że terminy zajęte do końca czerwca. Mojemu mężowi podniosło się ciśnienie i zadzwonił do NFZ na skarge. Powiedzieli, żeby iść z dzieckiem w ciemno i to lekarz decyduje czy szwy trzeba ściągnąć już czy np. za kilka dni. Więc tak zrobimy... Mam nadzieje, że nie będą robić problemów bo afery to ja potrafie robić hehe...

, ja nie umiem ,po prostu odwracam się na pięcie ze łzami w oczach
, a kiedyś tak nie było ;-)czasem się to przydaje ,ja nie mam nikogo w szpitalach ale warto było być zawsze miłym dla klientów ,bo jak wiadomo ludzie w różnych miejscach pracują i zawsze mi pomagali ;-):-)Rajuś, jak ja się cieszę, że moja mama jest pielęgniarką i pracuje w szpitalu wojewódzkim!!Już tyle razy nam pomogła i załatwiała "lewe" wejścia do różnych specjalistów..mamy ogromne szczęście..
![]()
kurcze na maluchy to trzeba strasznie uważać ,ja małego nie zostawiam nawet na chwilkę , jak zapomne np wziąć ręcznik to krzycze do mojego żeby przyniósłAntek śpi
rozmawiałam teraz z kolezanka.Kapała wczoraj swoja 3 letnia córkę. Wyszłą na chwile zeby siegnac z szafy recznik i usłyszała chlust . Pobiegła a jej mała pod woda i nie moze sie podniesc. Szybko ja wyciagnęła , młoda wode wypluła a co obie sie wystraszyły to nawet sobie nie wyobrazam. Małej bez problemu wrocił oddech ale mogło byc roznie.. az mnie ciarki przeszły
Dziunka bede bede![]()

właśnie się dzisiaj zstanawiałam co u ciebie i gieośkicześć laseczki!!!!
ANIASM MAXWELL jak się czujecie?? pokazałybyście Swoje "piłeczki":-):-)
nie pamiętam co miałam jeszcze napisać...
u nas jakoś leci, nie wiem ile wychowawczego jeszcze moja psychika wytrzyma no ale cóż tak już bywa...
buziaki :*:*:*:*

rozbawiłaś mnie z tym śpiewaniem :-) ,ale pomysł superMichał średnio przynjamniej raz w miesiącu zalicza podtopienie w kapieli. My musimy siedziec tuz przy kąpieli, by go wycignąc na czas. A. jak sie odwraca cos w szafce poszukac to każe lobuzom śpiewać faktycznie spiewają![]()

Aga, zdjęcie mojej "piłeczki" jest w Albumiku;-), z resztą od AniSm także:-)cześć laseczki!!!!
ANIASM MAXWELL jak się czujecie?? pokazałybyście Swoje "piłeczki":-):-)
Heheh, dobre z tym śpiewaniem..Michał średnio przynjamniej raz w miesiącu zalicza podtopienie w kapieli. My musimy siedziec tuz przy kąpieli, by go wycignąc na czas. A. jak sie odwraca cos w szafce poszukac to każe lobuzom śpiewać faktycznie spiewają![]()

ale sie ciesze, nareszcie jest czym oddychac.
Później też coś tam mówiła o zyciu, ze mloda jestem itd, a prawda jest taka ze ja nie jem nigdy pomidorów i ogórków z barów bo zazwyczaj sa stare.