• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Listopad 2009

Witam i ja! Dobrnelam do piatku ufffffff

Pawel poszedł spac o 19.40 a zasnal łaskawca o 20.30 co ten sie nagramoli w tym lozeczku to jego :P

No i mam meza, ale on bez gramolenia padl o 19 :O
W ciagu ostatnich 3 dni spal 8 godzin, reszta za kolkiem

Pawel przeszczesliwy ze tate zobaczyl

Dodam, ze moje dziecko zrobilo mi dzisiaj pobutke o 5.40 szoooook, jaka ja ostatnio jestem wyspana. No i w dzien spal tylko 1,5 godziny przed 12 zasnal i jeszcze tak dlugo zasypia.

Ja mam chec na czeresnie hmmmmm ogladacie opole?

reklama
Witajcie wieczorkiem...
Gosia nam poszła spać ok. 19, padło jej się w aucie, została przeniesiona do domu i położona a ja jeszcze ze starszą poszłam poszaleć na placykach zabaw.:szok:
Kikolek - to się cieszę, że wycieczka ok,
Martolinka, etna - nie kuście zakazanymi dzisiaj rzeczami...;-) bo ja dziś mam P.:-D
Ilona - trzym się kobitko, mam nadzieję, że dziś masz prawdziwy wieczór panieński, a jutrzejszy dzień będzie najpiękniejszym w Twoim życiu ( no dobra jednym z najpiękniejszych;-) ). Niech stres pójdzie precz!!
Znikam na inne wątki;-)

Jak Wam się podoba spódnica?
Super spódnica HIT lata 2011 !!! rozmiar S/M (1644356807) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
Kurcze może gdyby nie ten pomarańcz.Nie wiem czy blondynce ładnie w pomarańczu.

ZAJEBISTA! Muszę sponsora znaleźć:-p

Wyniki moczu michala ok, krwi jeszcze nie widzialam. A. wllasnie poszedl do lekarza z mlodym

I jak po lekarzu? Cieszę się ze mocz ok!

Ja mam chec na czeresnie hmmmmm ogladacie opole?

Też ich wyczekuję:tak: A Opole oglądamy:tak:

Mój dzień już zaburzony - młoda poszła spać dopiero o 20:30:baffled: co prawda chętnie i zasnęła w sekundę...

Właśnie kombinujemy jak tu rozkręcić na jutro imprezę...dzieciakom już załatwiliśmy całonocną opiekę.

Sandra ja oglądam i tak patrze na Piaska i zastanawiam się czemu on nie ma kobiety ? Ja z łózka bym go nie wygoniła :P
bo on spi tylko z plcią brzydką, myslalam ze wiesz :)
eż ich wyczekuję:tak: A Opole oglądamy:tak:

Mój dzień już zaburzony - młoda poszła spać dopiero o 20:30:baffled: co prawda chętnie i zasnęła w sekundę...

Właśnie kombinujemy jak tu rozkręcić na jutro imprezę...dzieciakom już załatwiliśmy całonocną opiekę.
ja sobie mam plana wlac drinka, ale nie chce mi sie wstac.
Moj maz jutra wstawia okna tejsciowej od 9, rano jedzie jeszcze do roboty papiery zdac, a ja smigam sama z pawlem na basen

Dziunka Ty i libacje? nie poznaję Pani :P A ma na Ciebie gorszacy wpływ :)

No wlasnie Dziunka i libacje?
To tak jakby u Martolinki był bałagan :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
gosiulek spodnica swietna, podoba mi sie:tak:
ale siebie w niej nie widze:no: a szkoda:-(
kilolek ciesze się, ze wynki ok:-)
ilona powodzenia jutro;-)

dzisiaj babcia poszla z Kubusiem na spacer, mialam isc z Nimi sle odpuscilam sobie, popsrzatalam w tym czasie. Przed wyjsciem mowie jej, zeby Go nie wyciagala lepiej z wozka bo bedzie Go pozniej gonic pewnie, powiedziala ok. Ale nie ma ich dlugo i nie ma. Juz sama poszlam ich szukac ale nie bylo w poblizu wiec wrocilam. Dopieo po dluzszym czasie widze jak wracaja, ale babcia zaplakana a Kuba placze w wozku, wiec podbiegam, jak zobaczylam czolo mlodego to o malo zawalu nie dostalam:szok:
guz na pol czola, wielki jak nie wiem co, czerwony, krew sie leje bo rozdrapana a Ona beczy i mi mowi, ze Go wyciagla i gonil po placu zabaw a potem nie chcial wejsc do wozka (normalne) wiec pozwolia mu isc ale zaczal biegac i sie przewrocil :( mowie, zeby nie plakala, ze nic sie nie stalo, ze sie zdarza ale przezywa do teraz.
A kuba sliwa na czole, kolana zadrapane, siniak na siniaku. Ale mi Go bylo zal:-(
na szczescie nie wymiotowal ani nic bo mi juz przychodzily mysli, ze moze wstrzas mosgu bo ten guz naprawde ogromny.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry