• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Listopad 2009

bo on spi tylko z plcią brzydką, myslalam ze wiesz :)

ja sobie mam plana wlac drinka, ale nie chce mi sie wstac.
Moj maz jutra wstawia okna tejsciowej od 9, rano jedzie jeszcze do roboty papiery zdac, a ja smigam sama z pawlem na basen

No wlasnie Dziunka i libacje?
To tak jakby u Martolinki był bałagan :)

hahahahhahahha, z tym bałaganem to dobre :DDDDDDDDDDd
a ze piasek spi z płcia brzydka, no co Ty gadasz :szok::szok::szok: nie wiedzialam :-p:laugh2:

polaa no to mieli przygode, nie ma co........ dobrze ze wsio OK.
I dlatego ja za bardzo nie lubie zostawiac małego z nikim, tym bardziej z tatusiem bo on wszystko lajtowo traktuje a Marcel pewnie z przestrachu mógłby sie zanieść ;/ jak np walnął w furtke bo nie wyrobił na zakręcie i cały policzek był 1,5 tyg fioletowy no i o mało co zas nie bylo ocucania...
a z ta furtka to młody tez był z babcią. One cos maja do tego zdolności. Asia od Dziunki tak samo śliwe zarobiła pod opieką babci :D

Ostatnia edycja:
reklama
pola biedna babcia , moja to nie powiem co by robiła żeby wrócić do moich łask hehehe ale to odrębna historia ;)
jak mogłyście o Piasku nie słyszeć ? przecież on się bardzo blisko "przyjaźnił" z Pirógiem ;) nawet mieszkali razem

mojego dzisiaj wziełam na spacer w kaloszach i skakał po kałużach ,skakał aż w końcu jak sobie usiadł w kałuży to musieliśmy wrócić do domu ale zabawa była przednia ;) ,nawet siąpiący deszcz nam nie przeszkadzał :)

Polaa - niezła historia, ale tak to już jest z babciami wiedzą swoje, choć im się mówi, to robią po swojemu.... dobrze, że tylko guz i strachu się najedli...
Cholewcia to o Piasku nie słyszałam, wiedziałam , że kiedyś był z kobitką z dziećmi, ale że ma inny gust...:szok:, może dlatego tak dobrze śpiewa o miłości?

no tak, przygode mieli niezla no ale wiadomo, przy mnie tez to sie moglo zdarzyc, absolutnie nie mam do niej pretensji, a przezywa strasznie. Az mnie to denerwuje:)
Ale i tak kobieta jest niezla ma swoje lata (ponad 80 bo to prababcia kubusia, a babcia meza) a goni jak niejedna 18tka, doslownie az w szoku sama jestem:)
jeszcze tylko 3 dni i leca, z jednej strony sie ciesze bo wczoraj z mezem stwierdzilismy, ze tydzien bo wystarczyl :) a z drugiej Kubie moze byc smutno...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry