• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Listopad 2009

reklama
hej :)

ILONKO WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W DNIU SLUBU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ps nie stresuj się kobieto bo to Wasz dzien a ludzie ktorzy beda na Was patrzyli to najbliźsi, prawda? Wiec nawet jakby ...tfu.....przecież znają Was nie od dzis :)

U mnie dzis niby 20 stopni ale wieje, jest pochmurnie a są dni miasta. Tak planowalam isc z małym na kucyki, balony itd a tutaj chorujemy ;/ przynajmniej nie ma upału i nie zal az tak bardzo.

Apropo facetów hehehe (mężu pozdrawiam) ja tych facetów z lozka bym nie wygoniła ;D
YouTube - ‪Britney Spears - Womanizer (Director's Cut) (Canada Version)‬‏
YouTube - ‪Jennifer Lopez - I'm Into You ft. Lil Wayne‬‏

My juz po basenie:tak:Antek śpi.
Jest cudna , ciepła , ale nie goraca pogoda :tak:
Nie pogadałam sobei z etan dzis , bo M zapomniał kluczy do domu i musiałam szybko jechac , bo stał biedak pod drzwiami.

Ula no prosze jakie ciacha :P Mi sie wczoraj podobał jeszcze Sebastian Karpiel Bułecka

ehhh no moze i wszystkie u Ilony - ale nie ja :D
My wróciliśmy juz od rodziców do siebie po drodze zahaczając o festyn rycerski...młody nie chce zasnac a ja jestem chora nie uwierzycie na co ;/ ANGINA tzn angina by byla gdybym miala migdałki. Teraz "tylko" napiernicza mnie całe gardło do tego stopnia ze mówienie ograniczam do minimum + łamie mnie we wszystkich kościach. I sama nie wiem od czego to.....

Mi sie wczoraj podobał jeszcze Sebastian Karpiel Bułecka

Oj ale bym go schrupała:-D

Dziś cały dzień w efekcie spędziliśmy u mamy pracując w ogrodzie, nawet dzieciaki zamiatały, woziły taczką gałęzie, ubaw był po pachy:tak: kłótni o miotły też nie zabrakło:-D Asia na samo wejście buty zdjęła i biegała na boso. Nóg nie mogłyśmy domyć...;-)

Przysnęłam przy usypianiu Asi, budzę się a tam kumpel na fotelu:szok: ładnie go przywitałam "Co Ty tu robisz?":-D Nie dość tego na stole dla mnie - :nerd: - cin cin z colą i cienkie westy ice:szok: zwariowali chłopaki:-D

reklama
ilona i druga polowo ilony:) cudownej nowej drogi zyciowej!!!! i wielki obsliniony calus od ignasia:)

a my caly dzien poza domem, rano na dzialce, oblukalismy czy mrowki juz kaput (3 mrowiska ble) a potem targi mother&baby:) znalezlismy w koncu moze jakies zajecia dla ignaca: pilka nozna dla maluszkow:) w pilke to on jest mistrzem;D
:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry