martolinka
Mama i nie tylko :-)
tak dokładnie
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
a no wlasnie chodzi o to, ze nei zdążę, bo specjalista w Warszawie, musze raniutko wyyjechać. Pluję sobie w bbrodę, ze nie sprawdzialam tego wczesniej, mimo, ze sobie obiecywalam :/ trudno, pojadę z tym co mama i najwyzej będę się awanturować. Ubezpieczenie tez mam tylko do dzisiaj. :/zapędzona jestem ostatnio. Ale już chyba sięgnęlam zenitu, bo zasypiam gdzie popadnie jak tylko mam wolna minute i tak własnie spałam godzinę zmaiast robic obiad :/kilolek prosze: Skierowanie do lekarza specjalisty nie traci ważności - 4 lutego 2010 czyli tak jak myslalam, nie traci waznosci.
Chociaz kurcze niektórzy piszą ze tak jak i recepta - wazne m-c i badz tu czlowieku mądry ;/ a nie mozesz podejsc do pediatry czy tam innego ogolnego lekarza po nowe skierowanie? przynajmniej nie bedziesz musiala sie martwic czy Was przyjmie czy nie... no ja bym tak zrobila ;p bo dzisiaj to juz nic nie wiadomo i oni stroją fochy o byle co, trafisz na takiego z gorszym dniem długo wyczekiwana wizyta niewazna ;//

I całe popołudnie na boso (tylko trochę szyszki jej dokuczyły) i w baseniku

Przybiera w ekspresowym tempie
w środę idę do dzieci zdrowych... Fakt że wystrzeliła troszkę w górę...moze dlatego.