• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Listopad 2009

Na kolację zjada jogurt (np. Danio), wczoraj jeszcze od taty podjadała kanapki a potem 660ml mleka (po 330l w odstępie ok.godzinowym):-p więc to nie to... z tym mlekiem to pierwszą butlę robię normalnie, do drugiej daję o połowę mniej miarek. Ok to dziś w nocy zaatakuję z wodą i np. dwiema miarkami i zobaczymy czy podziała. Ech:baffled:

reklama
Witajcie,
Etna wiesz my chyba wsumie sie nie zdecydujemy. Czekam jeszcze jak mi odpisza w jakie to dni bedzie i czy mozna odrabiac...

Dziunka młoda wypiła Ci 660 ml na poczekaniu?
:tak:

Ilonka co tam?
anawawka szybko dochodz do siebie :-p

jakos nieskładnie mi to pisanie wychodzi...

znalazłam juz klub malucha dla Antka.. poczytałam i chyba to najlepszy. Jeszcze musze sie umowic na dni adaptacyjne

Na kolację zjada jogurt (np. Danio), wczoraj jeszcze od taty podjadała kanapki a potem 660ml mleka (po 330l w odstępie ok.godzinowym):-p więc to nie to... z tym mlekiem to pierwszą butlę robię normalnie, do drugiej daję o połowę mniej miarek. Ok to dziś w nocy zaatakuję z wodą i np. dwiema miarkami i zobaczymy czy podziała. Ech:baffled:

Dziunka - 660 ml ??!!!
rany, gdzie ona to zmieściła :) ??

A jak wam idzie z odstawianiem "cycy"? nie dajesz już w dzień ?
ja jeszcze nie zaczęłam na poważnie dostawiać, ale w dzień łatwo jest odwrócić Ali uwagę, takze myślę że jak wyjedziemy to w dzien bez problemu uda mi sie nie dawać. Ale w nocy znacznie gorzej... Buzi się i od razu jęczy "mami cycy" i nic sie nie da zrobic zeby nie płakała.

Ja dziś pracuję z domu, strasznie mam dużo roboty :/.
A do tego w domu bałagan, szwagierka przywiozła wczoraj z 5 kg truskawek od tescia, musze coś z nimiz robić wieczorem, chyba spróbuję taki placek jogurtowy: CIASTO JOGURTOWE Z OWOCAMI

Martolinka te raz w tygodniu są w środy i 200zl+50 wpisowego

Podejscie numer 2 do ciasta dziunowego z truskawkami zaonczone zakalcem :(((( (ajjjj zamiast maslanki dalam mleka, zmienilam blache, okresu nie mialam i nic)

Dziunka ale Asia wsuwa, najpier musisz odstawic od cyca a potem bedziesz odstawiac od butelki :)

My juz po spacerze :)Antek śpi. Dobrze , ze wziełam coś z długim rekawem , bo zrobiło sie chłodno .
Jak Wam mija dzień?

ja w pracy (to znaczy w domu, ale pracuję). Włąśnie zrobiłam sobie przerwę i zjadłam taką ilość klusek z truskawkami że chyba pęknę...

A poza tym strasznie jestem dziś rozlazła, spać mi się chce. A o 18 mam jazdę doszkalajacą... rany, nie siedziałam za kierownicą ze 3 lata....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry