• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Listopad 2009

Agrafka ja robiłam tortille własnie z placków delecty i faktycznie były twarde..
Kilolku to super , ze juz masz wakacje!!! swietnie:tak:

my dopiero wrocilismy. M wykończony;-)

reklama
Ja zrobilam na wieczor salatkę kalafiorową, z czosnkiem, jajkiem, pomidorem i pietruszką i do tego grzanki z ziolami prowansalskimi.

Chlopaki sie kąpią to pierwsza kapiel od choroby, wczesniej przecieralam malego, dalam im 5 minut i lecę. Olis tak się cieszyl a teraz bedzie pisk, H powiedzial ze idzie się chowac pod kołdrę ;p

Olis wstał o 19, bedzie wieczor jak talalallalallalallaalalalla juz się boję ;/

hej :)

kilolek no to super, ze wypisywanie swiedectw skonczone, pamietam jak moj tata zawsze to robil to chcialam pisac za Niego:-D ale w arkuszach ocen mu pomagalam ;)
(w koncu tez mialam byc nauczycielka...)

a u nas dzisiaj caly dzien padal deszcz, bez przerwy:/
rano bylo spoko nawet, maz wstal o 6 i pojechal na carboot (sprzedaja tam uzywane rzeczy za grosze) i kupil Mlodemu zjezdzalnie za cale 5 funtow:szok:
a duza i fajna:tak: w koncu remont ogrodka sie powoli konczy wiec trzeba tez rzeczy kupowac:-)

Goscie od nas jutro wyjezdzaja, wreszcie odetchne;) bo przynzam, ze troche zmeczona jestem, latalam jak glupia, a to obiad a to sniadanie przygotowac ( a ja lubie dluzej pospac sobie:zawstydzona/y:) ale fajnie bylo, nie ma co narzekac, wazne ze Mlody zadowolony...

Paweł sie dzisiaj gramolil 40 minut dobre, ale na szczesnie polozylam go przed 20. Wiec juz o 20.30 spal.

Dzisiaj duzo szalal na powietrzu.

Jesli chodzi o bialy nalot to po tej masci ani sladu, zniklo wszystko. Musze doczytac ile dni sie ja stosuje i odstawic, a jak wroci to od razu idziemy do lekarza.

Maz dzisiaj tez w domku, ale juz jutro z rana rusza w trase.

Martolinka ja to sie ciagle zastanawiam nad tym basenem latem grrr

Dziunka to twoj maz szybko wzial sie za prace, super! Co bedziesz robic na urlopie?

polaa teraz byś nie miała uciechy, bo wszystko trzeba robić komputerowo. Do tego w klasach 1-3 jest opisówka czyli 20 linijek czcionka 9 na osobę :/ pamiętam, że w 7-8 klasie to wychowawczyni dawąła nam świadectwa do wypisywania. Też wtedy lubiłam :D

Edit: nadmuchalismy dzsiaj wreszcie chłopakom baseniki i "trampolinę", która zostala spożytkowana raczej jako ring :/ ale niestety pogoda na razie kąpielom nie sprzyja

Ostatnia edycja:
Nad jakim basenem się zastanawiasz?

A co będę robić? Ciebie nawiedzać a i u siebie gościć:-p

Nad wykupieniem kursu na lato, Marta mnie ostatnio namawiala i tak sie zastanawiam. No i doczytalam ze raz w tygodniu przez 6 tygodni 250zl i chyba sie zdecyduje. Bartek tez mnie namawia no i bedzie to jakis plan na wakacje

nawiedzaj nawiedzaj

I już wstałam:-)

Asia dziś w nocy tylko "cycy, cycy"...w końcu o 3 A zrobił butlę, wypiła jakby była głodzona przez tydzień:szok: Do czego to prowadzi??? Jak odstawienie od piersi ma skończyć się "butlowaniem" przez całą noc to DZIĘKI! Macie jakieś rozwiązanie?

reklama
Cze,
jak ja nie lubię poniedziałków..
Dziunka - a może Asi pić się chce w nocy dlatego krzyczy o cycy, równie dobrze może być po prostu głodna... - więcej na kolację może jej trzeba dać lub częściej po południu???

Jak dojdę do siebie, a daleko mam, to napiszę coś mądrzejszego...;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry