E
etna36
Gość
Ilona oczywiscie przyjmij i moje GRATULACJE na nowej drodze zycia !!!!
My dzisiaj tez po baseniku, zakupilismy dzisial łacznie chyba z 10 ryb. Mamy juz z 21 sztuk
))
Ja dzisiaj pije redsa i wcinam zapiekanke, maz mi dotrzymuje towarzystwa nawet
dodam iz dostalam dzisiaj od meza spodnie i bluzke - biale
Troche jestem wystraszona pawlem, bo boje sie ze dostal plesniawki od tych wszystkich antybiotykow. Pewnie wyjalowiły go
(((((. Ja tez mam takie tendencje po antybiotykach. Na razie ma na ustach wewnatrz taki bialy nalot juz 3 dobe. Mi to przypomina takie oparzenie od np za goracej zupy. zakupilam dzisiaj w aptece zel specjalny (nie zaszkodzi jesli to nie to) i jak dalej mi sie to nie bedzie podobac to w poniedzialek koniecznie wizyta u pediatry
My dzisiaj tez po baseniku, zakupilismy dzisial łacznie chyba z 10 ryb. Mamy juz z 21 sztuk
Ja dzisiaj pije redsa i wcinam zapiekanke, maz mi dotrzymuje towarzystwa nawet
dodam iz dostalam dzisiaj od meza spodnie i bluzke - biale
Troche jestem wystraszona pawlem, bo boje sie ze dostal plesniawki od tych wszystkich antybiotykow. Pewnie wyjalowiły go
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Wiem tylko że kuzynka (jej mały ciągle jest na antybiotykach) mnie ostrzegała że nieleczona może przejść nawet na płuca. Jest bardzo groźna.
Za trzy godziny wróci, a wtedy na 14:30 jedzie z mamą na lotnisko (mama leci do NO na bierzmowanie) i wtedy jak wróci z powrotem do wck, pewnie będzie w domu ok 23...
;-)..