• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Listopad 2009

Martolinka - niestety life is brutal and full of zasadzkas and kopas w dupas;-) ; to tak jak kiedyś nasze dzieci odkryją, że św. Mikołaj jest tylko w bajkach.... a na żywca to podróby.

reklama
ZAJEBISTA! Muszę sponsora znaleźć:-p

I jak po lekarzu? Cieszę się ze mocz ok!

Też ich wyczekuję:tak: A Opole oglądamy:tak:

Mój dzień już zaburzony - młoda poszła spać dopiero o 20:30:baffled: co prawda chętnie i zasnęła w sekundę...

Właśnie kombinujemy jak tu rozkręcić na jutro imprezę...dzieciakom już załatwiliśmy całonocną opiekę.
z Michalem wszystko ok, napisalam na zdrowiu

hahahaha dzieczyny ale się usmiałam
z niegramolącego męża etny
zapłakanej babci poli
nierealnego balaganu
i jeszcze gejoskich fantazji martolinki :D hehhehhe
tylko skoczyłam do sklepu, a tu tyle uciechy

a jesli chodzi o fantazje... oj jaki fajny facio ma nocne dyzury w jednej aptece u mnie... hmmm mniamuśny. Moje dzieci mają szczęście, ze ta apteka szmat drogi ode mnie, bo bym je specjalnie nocami chorowala by go częściej odwiedzać ;)

Hej dziewczyny.
Ale sie naśmiałam z waszych postów(niektórych oczywiście) ;-)
Tak z grubsza przeleciałam listopad ale nie wiem co komu napisać.
Wszystko już prawie gotowe do ślubu, a ja mam stresa ze hoho. No nic trzymajcie kciuki zebym nie padła przed ołtarzem, nie przewróciła sie idąc, i nie pomyliła na przysiedze.

Dziunka coś mi sie obiło ze A wrócił??

Hej dziewczyny.
Ale sie naśmiałam z waszych postów(niektórych oczywiście) ;-)
Tak z grubsza przeleciałam listopad ale nie wiem co komu napisać.
Wszystko już prawie gotowe do ślubu, a ja mam stresa ze hoho. No nic trzymajcie kciuki zebym nie padła przed ołtarzem, nie przewróciła sie idąc, i nie pomyliła na przysiedze.

Dziunka coś mi sie obiło ze A wrócił??

Wszytsko się uda, trzymam kciuki! A A wrócił, tak:tak:

Dziewczyny, ja się też KIEDYŚ kochałam w Piasku, teraz podobają mi się całkiem inni faceci. Na przykład Piotr Cugowski, Łozo z Afromental i OCZYWIŚCIE Lenny Kravitz, mraaaauuuuuuu:-D:-D

Ilona !!!! dziś jest Wasz wielki dzień... żeby szybko stres uciekł daaleko . Bądźcie szczęśliwi na Waszej nowej drodze:tak:

M dziś obiecał pomóc ojcu a ja jade z małym na basen . Wczesnej musze kupic siostrze prezent , bo ma razem ze szwagrem jutro urodzinki:tak:
Miłego dnia kobitki

Poza tym zachecam Was do zajrzenie do Kilolkowego sklepiku z bizuteria... cudeńka tworzy Ilonka

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry