• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Listopad 2009

reklama
O cholera chwilę mnie nie było, a już jakaś aferka...
Dziunka - mam nadzieję, że Aśka jednak nie wypiła...oby tylko na płukanku się skończyło, trzymam kciuki.. pomysłowość dzieci nie zna granic...

Biedna Asia, mam nadzieję,z e jednak nie wypiła.
A co do nocnego jedzena to mi się wydaje, ze jogurt i mleko to zbyt lekkie jedzenie dl niej. Nawet dla mojego to malo. A kaszki by nie zjadła?

hej
kurcze dziunka trzymajcie się z Asią , oby wszystko skończyło się dobrze
no ale pomysłowości dzieciom nie brakuje , kiedyś byłam świadkiem jak laska przyjechała z dzieckiem do szpitala i też nie była pewna czy przypadkiem trutki na szczury nie zjadł bo była pod szafką i znikła :(( ,Kuba za to ostatnio wykorzystał zapominalstwo taty i skorzystał z krzesła ,wszedł na kuchenkę i chlapał piciem ze szklanki , na szczęście to było zaraz po wstaniu z łóżka ,kuchenka nie była włączana więc zimna (mam elektryczną) ,no i musiałam go kąpać bo mi okap głową wytarł ( a dzień wcześniej mówiłam do mojego że muszę okap umyć)

reklama
dziunka trzymajcie sie!! Mam nadzieje, ze Asia jednak nie wypila tego zmywacza. Trzmam kciuki za Was:tak:

a ode mnie goscie juz wyjechali:tak: z jednej strony ulga:-D a z drugiej jakos smutno:-( trzeba przestawic sie znowu. Kuba przespal droge na lotnisko i z powrotem, jak wrocilismy to szukal babci i dziadka:-( az sie pobeczalam:zawstydzona/y: ale juz slodko spi a jutro mam nadzieje, ze zapomni, jedziemy do kolezanki wiec znowu jakas rozrywka.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry