Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
oj i ja mam nerwa, brzuch mnie aż rozbolal. Ne wiem czy pamietacie, ze opracowąlam system opieki nad Michalem od wrzesnia gdzie 2 dni miala się teściowa opiekowac nim po pracy, 2 dni moja mam przed swoja pracą a jeden dzien taka starsza ciotka, której nistety musze zapłacic. No i moja szanowna mama właśnie oświadczyla mi, ze nie może się Michalem zająć ani jednego dnia :/ no i poprostu super, jak juz miejsc w przedszkolach nie ma((( plakac mi się chce.
zawsze cos, co nie?:-(
wiedzialam, ze zawsze jest po mojej stronie ale chyba musialam to uslyszec setny raz:-)
), wredne babsko
(a naprawde szanowalam kobiete i ja lubialam), wystarczy doslownie jedno slowo a juz zmienilam zdanie, nawet myslalam, ze moze ja jakas glupia jestem albo cos ale na szczescie nie:-) najgorsze, ze mezowi jest cholernie przykro:-( i zal mi Go jak nie wiem co...ale Ona dopiero chyba teraz odczuje co zrobila i jak sie zachowuje w stosunku do nas bo moj mi powiedzial, ze nie ma zamiaru w najblizszym czasie leciec do Polski (taki byl plan juz wczesniej ale teraz na pewno nie, zreszta ja na pewno nie polece do Niej
), ach zycie, sorry ale sie wygadalam:-)
, a teściowa biadoli, że Hanka nie je, jasny pieron... Takie życie, najlepiej z rodziną na zdjęciu się wychodzi;-)