kilolek
podwójna listopadowa mama
hej dziewczyny
Ja mam dzisiaj cięzki i stresujący dzien
(( niestety valerin od rana w uzyciu. A. w Majdalku od wczoraj do jutra w tych butach się babrze.
Myslalam, ze już wszystkie dokumenty mam skończone a tu klops, zgubiłam roczne sprawozdanie procentowe i musze pisac od nowa
((( na jutro, a jak sama jestem z nimi to nie ma szans. Ciagle się stresuję tym co będzie od września. A tu jescze wyglądam prez oknno - u sąsiadów ktoś sie wprowadza no i szok normanie. Mam takiego "kolegę" z dzieciństwa z którego strony spotkalo mnie w życiu wiele bardz nieprzyjemnych, wręcz najgorszych rzeczy. Patologia, łobuz, gwałciciel, nie raz w więzieniu siedzial i on i tu pod samym nosem... normalnie siedze i rycze cholera jasna, cąła się trzęsę
((((((((((((((((((((((((
malo wazne w ty wszystki wydaje się, ze dziś Michal mial mieć szczepienie, przelozone z maja, bo terinow nie bylo, poszedl z babcia ja gnalam jak szalona by zdażyć a okazalo się, ze moze miec dopiero za miesiac, bo poprzednie polio mial w lipcu
(
i nawet zważyc nie chcialy. Łaskawie jak ja juz sie uparlam to wpusciły na zwykla wage stojaca ale w ubraniu, w pammpku..
a jeszcze spadlam z roweru (no ześlizgnęłam się bardziej, z gracją rzecz jasna) i obilam sobie boczek dość znacznie
(
i jeszcze "M" mi na klawiaturze nei chce wchodzic
i jeszcze nie wiadomo co z Asia...
Ja mam dzisiaj cięzki i stresujący dzien
Myslalam, ze już wszystkie dokumenty mam skończone a tu klops, zgubiłam roczne sprawozdanie procentowe i musze pisac od nowa
malo wazne w ty wszystki wydaje się, ze dziś Michal mial mieć szczepienie, przelozone z maja, bo terinow nie bylo, poszedl z babcia ja gnalam jak szalona by zdażyć a okazalo się, ze moze miec dopiero za miesiac, bo poprzednie polio mial w lipcu
i nawet zważyc nie chcialy. Łaskawie jak ja juz sie uparlam to wpusciły na zwykla wage stojaca ale w ubraniu, w pammpku..
a jeszcze spadlam z roweru (no ześlizgnęłam się bardziej, z gracją rzecz jasna) i obilam sobie boczek dość znacznie
i jeszcze "M" mi na klawiaturze nei chce wchodzic
i jeszcze nie wiadomo co z Asia...
Ostatnia edycja:

spokojnie Kochana

a powinnam od razu... mogło się skończyć na niezłym poparzeniu... Kiedyś w Rozmowach w Toku było o chłopcu który wypił Ludwika(??) i całe życie musi mieć operacje bo przełyk się zabliźnia i te blizny przerastają i trzeba to wycinać i tak w koło macieju.