• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Listopad 2009

Dziunka, super że już w domku i trzymam kciuki żeby mocz był ok!!!!
No i dla nas ku przestrodze... Swoją drogą Asia to niezła spryciula...

Jak ja byłam w szpitalu z Alą to na innej sali też leżała malutka dziewczynka sama, miała 9 miesięcy a wyglądała na 4. Chyba policja ją przywiozła. Pielęgniarki ją nosiły troszkę, ale za dużo nie miały czasu, płakać mi się chciało normalnie...

Ala na klucze mówi "KLUKI" :). Wymawia już dużo imion - żłobku jest ciocia AGA i EDITA :). ona jest NIUNIA ALA (nie wiem do licha skąd ta niunia ). W ogóle jeśli chodzi o rzeczowniki to jestem w szoku bo próbuje powtarzać prawie wszystko. Z czasownikami gorzej, ale jest już CHOĆ, MAMA CITA (mama ma czytać), DAJ (w znaczeniu daj lub proszę), PIĆ.

reklama
dziunka witamy:-) super, że juz w domku jestescie:tak: i ze z Asia ok, mam nadzieje, ze wyniki moczu tez beda w porzadku:tak: Asia ma niezla sile jak otworzyla ten zmywacz, moj Kuba tez sile ma ale watpie, zeby dal rade ze zmywaczem farbrycznie zamknietym, chociaz moge sie mylic:-D
anawawka dobre z ta woda z plynem, ja to teraz chetnie bym podala taki "napoj" mojej tesciowej:zawstydzona/y:
AniaSm daj znac jutro po USG;-) moze juz bedzie widac jaka płeć:-) chyba, ze jakis wstydnis z Twojego maluszka:-D

ja wlasnie polozylam Mlodego spac, wreszcie:-) skubaniec nauczyl sie chodzic pozno spac, juz 20.30 a dopiero zasypia. Wczesniej to o 19 juz spal w najlepsze, no ale nie moze byc tak zawsze:-)
ja jestem mega padnieta:( nie mialam dzisiaj na nic sily:no: a Kuba dal popalic jak zawsze

Dziuka dobrze ze już w domuku i mam nadzieje ze będzie ok.

Anawawka już mnie nic w wykonaniu twoich cór nir zdziwi (nie to żeby mnie jakoś specjalnie do tej pory dziwilo ale po prostu już wszystko jasne!!)
Martlinka tak loic od samego rana???

Zapisąłam Michała do przedszkola :/ nie wiem czy to dobra czy zla widomość ale to nie koniec bo prawdopodobnie będzie mógl chodzic dopiero od listopada :( czekam na decyzję. We wtorek idę jeszcze na rozmowę bo na razie to tylko telefonicznie i mailowo ząłatwialam. Pozwolili mi go przyprowadzać do południa mimo, ze tego nie praktykuja ale jak to będą stale godziny to zrobią wyjatek, bo jest malutki. Muszę jak najszybciej wpłacić wpisowe (400zł), bo miejsca zstały już tylko 3. No i cena 690 :/ ale przynajmniej jest jako tako po drodze przedszkola Kuby. Niesttety w tym wypadku autobus juz odpada więc tez jest dość klopsowo

dziuna musi byc juz dobrze!!!!!!!!!!!

Kilolku 690zL za kilka godzin dziennie????????????????????????????

Ja dalej sama od poniedzialku :((((

Martolinka na zdrowie :)

Dziunka - jeśli Aśka sama otworzyła zmywacz to manualnie jest super rozwinięta, tylko się cieszyć;-), mam nadzieję, że operacja drzazgi zakończona sukcesem.
Martolinka - dziś wybaczamy wszystko;-)
Ania - to miłych widoków na usg, oby małe pokazało się w całej okazałości.;-)
Kikolek - drogo niestety taka imprezka kosztuje...

Znikam choć trochę pospać, bo pełnia jutro więc mogę mieć zarwaną nockę, a Hanka jeszcze nie śpi, za to Gonia padła szybciutko, ehhh.
Miłej nocki.

Hey kobitki! Udało mi się Was nadrobić :))) U nas wszystko oki. Ostatnie dni jakoś cierpiałam na wieczny brak czasu. Dziś od rana załatwianie spraw m.in. paszport dla Konrada. Poza tym wyszły nam już wszystkie trójki a najgorsze, że od kilku dni Konrad ma bunt na mleko. Nie chce jeść rano ani wieczorem kaszy... Za to bób przed snem wcinał aż się uszy trzęsły. Ostatnio byłam też z młodym u dermatologa bo mam podejrzenie łuszczycy paznokciowej i kto wie czy tez nie skórnej. Mam nadzieje, że nie... Dodstał maści i mamy przyjśc w sierpniu na okazanie. Jednak chyba pójde jeszcze do jakiegos innego lekarza bo coś mi baba nie pasuje... Powiedźcie czy któres z Waszych dzieciaczków mają takie nakłucia na paznokciach, wyglada to jak naparstek, małe wgłebienia. Zastanawiem się czy też nie jest brak jakiejś witaminy. Sama nie wiem...

Dziunka super , że sie dobrze skończyło. Niestety nasze dzieci mają pomysły jak nic...

Cze,
ja znów zombie, nie wiem kiedy się w końcu tak na serio wyśpię, a może to kwestia przemęczenia?
Mam nadzieję, że ten dzień będzie znacznie przyjemniejszy od wczorajszego tego WSZYSTKIM życzę i znikam pić kawkę...

Co do wywijania i postrzelonych pomysłów - tak to u nas rodzinne :-D dostane w wianie :-D

no to ja tez powiem cześć!! :D
co do słowa klucze, to Marcel mówi "kuće"
Anawawka - moze jutro bedzie lepsze niż wczoraj i dziś ;/ Normalnie zasnęłam z młodym po 20 eh masakra. a od 4.30 tak okropnie boli mnie głowa, conajmniej jak na mega kacu. Tablete wzięłam - ciekawe kiedy zadziała. W ogóle jakas rozkojarzona jestem.....a miałam na dzisiaj tyle planów ze zrobie tyle rzeczy....jasne. Najchetniej walnęłabym sie dalej leżeć :(

Cześć dziewczyny. Dziekuje wszystkim za życzonka i trzymanie kciukasków. Slub sie udał, oczywiscie nie obyło sie bez wpadek ale ciesze sie ze juz jest po wszystkim. Jak wiecie nie mielismy wesela i bardzo dobrze ;-) Obiadek trwał kilka godzin, pozniej ognisko dla znajomych i o 2.00 w nocy juz smacznie chrapaliśmy. W kościele przestałam sie denerwować i ze spokojem powiedzialam przysiege. Nie potknełam sie, nie przewrocilam hihihh. Mieliśmy bardzo fajnego ksiedza, który rozladowywał napiecie podczas ślubu. No to tyle. Jutro na 99% ruszamy na wczasy nad morze i mam nadzieje ze uda mi sie spotkać z Dziunka, Martolinka, Etna ;-) ;-)

Dziunka podaj mi nr telefonu na gadu gadu plissssssssssssssssss

reklama
Witajcie :)
Przygotowałam juz zapiekanke na obiadek wiec pewni ruszamy na spacer :) Antek ogląda Jessa :)
Ostatnio mamy problem z zasypianiem. Młody nie chce zasnac o 19 jak zawsze tylko grasuje do 21 !!! wygladam jak zombie!!!

Aza oby to nie byla łuszczyca. Moja mama mi i siostrze przekazała , ale mi czasem tylko pokaza sie ze 2 "łuski" i po wizycie w solarium znika...

Oj tam oj tam kobitki z tym piciem :) matka wyrwała sie na jeden dzien wiec trzeba odreagowac!!!!
Ilona a gdzie jedziecie? :) musiemy sie spotkac!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry