Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
[ jutro na usg z rana)) już się doczekać nie mogę
![]()
Ala na klucze mówi "KLUKI". Wymawia już dużo imion - żłobku jest ciocia AGA i EDITA
. ona jest NIUNIA ALA (nie wiem do licha skąd ta niunia ). W ogóle jeśli chodzi o rzeczowniki to jestem w szoku bo próbuje powtarzać prawie wszystko. Z czasownikami gorzej, ale jest już CHOĆ, MAMA CITA (mama ma czytać), DAJ (w znaczeniu daj lub proszę), PIĆ.

Dziunka - jeśli Aśka sama otworzyła zmywacz to manualnie jest super rozwinięta, tylko się cieszyć;-), mam nadzieję, że operacja drzazgi zakończona sukcesem.

Hey kobitki! Udało mi się Was nadrobić)) U nas wszystko oki. Ostatnie dni jakoś cierpiałam na wieczny brak czasu. Dziś od rana załatwianie spraw m.in. paszport dla Konrada. Poza tym wyszły nam już wszystkie trójki a najgorsze, że od kilku dni Konrad ma bunt na mleko. Nie chce jeść rano ani wieczorem kaszy... Za to bób przed snem wcinał aż się uszy trzęsły. Ostatnio byłam też z młodym u dermatologa bo mam podejrzenie łuszczycy paznokciowej i kto wie czy tez nie skórnej. Mam nadzieje, że nie... Dodstał maści i mamy przyjśc w sierpniu na okazanie. Jednak chyba pójde jeszcze do jakiegos innego lekarza bo coś mi baba nie pasuje... Powiedźcie czy któres z Waszych dzieciaczków mają takie nakłucia na paznokciach, wyglada to jak naparstek, małe wgłebienia. Zastanawiem się czy też nie jest brak jakiejś witaminy. Sama nie wiem...
Jutro na 99% ruszamy na wczasy nad morze i mam nadzieje ze uda mi sie spotkać z Dziunka, Martolinka, Etna ;-) ;-)
Dziunka podaj mi nr telefonu na gadu gadu plissssssssssssssssss
Normalnie focha zaraz strzelę
ale nosa to miałam, przyznaj mi rację;-)

; jakoś księgarnie nie po drodze mam..
, jednak w sobotę wizja się rozwiała..czytacie teraaz jakas fajna knige? byle nie science fiction![]()