• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Listopad 2009

hej laski
ale dzisiaj zwariowany dzień , na USG wyszło że wszystko z dzidzią ok , wszystko ma na miejscu i działa jak należy :) ,prawdopodobnie będziemy mieć córeczkę :) ,myślę że w PL sobie zrobię dla potwierdzenia 3d :) ,już się nie mogę doczekać :)
pola to przy starankach nogi do góry na 10 min i na pewno się uda ;)
co do wczasów to warto skorzystać z ofert zamieszczanych na gruponie :)

reklama
Ania to super, ze z dzidzia wszystko w porzadku:tak: i super, ze bedzie dziewczynka:-) jak bedzie miala na imie jak to nie tajemnica??;-)
haha, musze sprobowac z tymi nogami, moze sie uda:-D
ale tak jak pisalam ostatni miesiac to nie mozna zaliczyc do szczegolnych staranek:no: a zreszta co ma byc to bedzie, tylko kurde jakos mi dziwnie bo przy Kubie wystarczyl doslownie jeden raz i jest:-D a tutaj sie jakos nie udaje jak na razie, ale nie martwie sie bo dopiero dwa miesiace tak powaznie pracujemy nad tym:-)

staram się ostatnio nie pić kawy i strasznie mnie głowa boli bo tutaj są straszne skoki ciśnienia więc chyba jednak do niej wróce , zresztą i tak piłam z łyżeczki z mlekiem (rozpuszczalną) więc nie powinna szkodzić
poza tym nieźle , czasami mnie brzuch boli ale nie mocno jak np wracam z zakupów i pcham wózek z młodym pod górkę ,a że u mnie wszedzie górki to staram się wyznaczać takie trasy żeby chociaż jak najmniej pochyłe ;)

Dziunka - mi się @ przesunął o 7 dni...i gdybym była to bym się lekko zszokowała.. a też mnie w brzuchu kręciło i nic. Zmiana pogody mnie dobiła zdaje się.
Ania - to super, że wszystko ok i będzie kobitka. Z Gonią piłam kawę i było ok. Hankę to nosiłam jeszcze na rękach w 7 miesiącu, ale jak poczułam, że się Gocha wnerwiła zaprzestałam;-)

Edit.
Martolinka - auto na to wygląda akceptuje męża jako kierowcę, Ciebie nie;-)
Kikolek - jak drukarka, odpoczęła i skończyłaś??
Polaa - Gośka nam wyszła za 2 razem, a nad Hanką pracowaliśmy ło ho ho...;-) i jak machnęłam łapą, że nic z tego nie wyjdzie i tak ... wyszła:-D

Ostatnia edycja:
hej laski
ale dzisiaj zwariowany dzień , na USG wyszło że wszystko z dzidzią ok , wszystko ma na miejscu i działa jak należy :) ,prawdopodobnie będziemy mieć córeczkę :) ,myślę że w PL sobie zrobię dla potwierdzenia 3d :) ,już się nie mogę doczekać :)
pola to przy starankach nogi do góry na 10 min i na pewno się uda ;)
co do wczasów to warto skorzystać z ofert zamieszczanych na gruponie :)

aniu idealnie:) gratuluje i trzymam kciuki do konca!

Agrafka na Szczygła poluje :) ktos wypozyczył i wciaz nie oddał ale Pani bedzie dzwonic:P Zafona nie czytałam?
Ja lubie wszelkie psychologiczn e, dramaty i obyczajowe. Z poza kanonu to absurdalny Gombrowicz, Różewicz

marta polecam Markus Zusak "Złodziejka książek" - jesli tylko temat ci podchodzi;) ostatnio to czytalam i tez szukam szukam czegos na kazdy wieczor:/ Złodziejka Książek - Zusak Markus - 35,99 zł - empik.com

to jeszcze pamietam bylo niezle:
Historia Miłości - Krauss Nicole - 26,99 zł - empik.com

i zastanawiam sie na Doris Lessing...

agrafka
polec cos jeszcze!:D

reklama
AniaSm supr wieści!

anawawka hehe dobre z tą wnrwioną Gonią
A drukarka niestety odmówiła współpracy, napsuła mi tyle giloszy, że mi zabrakło. Męczyłam się 3 godziny z tym złomem i nistty si ni udało :(((

buu ttraz strajkuj literka "e" kurna co si dzieje?!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry