• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Listopad 2009

reklama
Witam!

Ja mam w koncu męża :)

Martolinka to chyba przez to lato, ciepło i jasno moj tez zasypia przed 21. Tylko od 20 jest juz umyty i siedzi w lozeczku i pali sie tylo lampka od rybek. tulimy sie, czytam, "spiewam" :)

Kilolku ale mialas przygody z ta drukarką, moze jutro sie uda.

AniaSim super wiesci!!!!! Gratulacje cory, aj jak ja ci zazdroszcze

Dziunka to jutro badacie mocz?? Nie przesadzaj z tym sprzataniem

Czee,
śpicie jeszcze? ;-) bo ja bym z miłą chęcią wlazła pod kocyk... a tu niestety nie ma tak dobrze, a mogłam być na zwolnieniu lekarskim, ale w domui bym życia nie miała, więc łażę do roboty.Ehh
U mnie nawet noc spokojna, chyba przez to zaćmienie, kobitki nie budziły się i nie śpiewały.
Znikam do roboty....

ja nie śpie :D od 6 ;p
mialam nawet pisać ale młodego po 10 położyłam spać, a ja usiadłam na tylku bo cały czas sprzatalam .... i iiiiiiiii normalnie nic mi sie nie chce. Nawet ręką ruszać się nie chce....
Poleże jeszcze parę minut i trzeba iść śniadanki zjeść i zupke na potem ugotować...
Aha i mamy pierwszą trójkę na dole.........ale nie chce mi sie zmieniac suwaka...
CO JA TAKA PADNIĘTA JESTEM??!! A moze to tylko lenistwo :cool2:

Ostatnia edycja:
Witajcie:tak:
my po porannym basenie , obiadek z wczoraj więc luuuz:tak:
Dziweczyny dziękuję za polecone książki. Zobaczę co będzie w czytelni bo bym zbankrutowała kupując wszystkie:-p
Być może dziś/jutro spotamy się z Ilonką. Dziunka czekam na jakieś wieści?

Martolinka to chyba przez to lato, ciepło i jasno moj tez zasypia przed 21. Tylko od 20 jest juz umyty i siedzi w lozeczku i pali sie tylo lampka od rybek. tulimy sie, czytam, "spiewam" :)

być może :tak: ale jak zacznę mu śpiewac to nie zaśnie:-D:cool2:
Mama pewnie lenistwo Cię ogarnęło:cool2:

Witam ;)

Mama to pewnie tylko lenistwo:tak: wiem cos o tym, mialam to samo przedwczoraj:tak: nic mi sie nie chcialo, nawet isc z Mlodym na spacer:zawstydzona/y: mialam mega lenia, dzisiaj juz lepiej ale najchetniej bym tez polezala caly dzien i nic nie robila:-D
zaliczylismy juz z rana spacerek:-) Mlody wlasnie zasnal, biore sie za prasowanie bo troche tego mam:/

a w ogole dziwnie sie dzisiaj czuje, normalnie mam mgle przed oczami non stop i w glowie mi sie kreci jak nie wiem co:/ nie wiem co to moze byc:(

Witam się i ja

O 12 Olis padł przy czytaniu bajek, po 10 minutach zaczęlam ggo przenosic do lzoeczka, rozbierac, zmieniac pampka itd i co..........rozbudzilam go!!!!!!!!!!!!! Klnę na czym szefc stoi!!!!!!!!!!!!!!!! Mialo byc tak pieknie, kiedy zasypia w poludnie wieczor jest ok a teraz, Bog wie czy wogole zasnie....cholera

mykam, ech

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry