• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Listopad 2009

Agrafka na Szczygła poluje :) ktos wypozyczył i wciaz nie oddał ale Pani bedzie dzwonic:P Zafona nie czytałam?
Ja lubie wszelkie psychologiczn e, dramaty i obyczajowe. Z poza kanonu to absurdalny Gombrowicz, Różewicz

reklama
Agrafka na Szczygła poluje :) ktos wypozyczył i wciaz nie oddał ale Pani bedzie dzwonic:P Zafona nie czytałam?
Ja lubie wszelkie psychologiczn e, dramaty i obyczajowe. Z poza kanonu to absurdalny Gombrowicz, Różewicz

To podobnie jak ja :).
Z obyczajowych ale takich dajacych do myślenia i trochę dołujacych mogę ci polecić Maggie O`Farrell:
Ten Dystans Między Nami - O'Farrell Maggie - - empik.com
i
Kiedy Odszedłeś - O'Farrell Maggie - - empik.com

Z absurdu Pielewina np.
Święta Księga Wilkołaka - Pielewin Wiktor - 31,49 zł - empik.com

Zafon to takie niby romansidła, ale nie do końca. Jest tajemnica, trochę starsznie, ale przed wszystkim wszystko dzieje się w bardzo pięknie opisywanej Barcelonie. Bardzo fajnie i nastrojowo się czyta:
Cień Wiatru - Zafon Carlos Ruiz - 25,49 zł - empik.com
Gra Anioła - Zafon Carlos Ruiz - 42,49 zł - empik.com
http://www.empik.com/marina-zafon-carlos-ruiz,prod25040729,ksiazka-p
to najnowsza książka, jeszcze nie czytałam: Książę Mgły - Zafon Carlos Ruiz - 22,99 zł - empik.com

ja teraz czytam w metrze jak jadę do pracy Krajewskiego "Widma w Breslau", kryminał, ale ciężki taki... Wciąga ale nie jestem pewna czy mi się podoba.

Anawawka u mnie musiałoby to być niepokalane poczęcie, w końcu A 3 tygodnie nie byo,a zaraz po jego wyjeździe okres miałam. teraz wypada na drugi i nadal nic.

Wiesz Dziunka, okres w cięży też sie zdarza... :)))))

hej laski
Ja przelotem. Wpadlam na chwile do domu, obiad zrobić. Zrz musze Mchla budzić i do przedszkola śmigać, bo jeszcze dzisiaj rad i drukowanie swidectw mnie czekają. Mam nadzieję, ze A. z pracy na czas wróci, juz mam nerwa, bo kurcze świadecttw od czwartku gtowe a ja nie mam ich kiedy wydrukować (mozna tylko w szkole, a w szkole kolejka, bo wszyscy do 1 drukarki - licencje na 1 drukrke tylko sknery kupili i co się umówię to A. w pracy musi zostc i w końcu nie zdążę grrr)

dziuna musi byc juz dobrze!!!!!!!!!!!

Kilolku 690zL za kilka godzin dziennie????????????????????????????

Ja dalej sama od poniedzialku :((((

Martolinka na zdrowie :)
ta cen nie zalezy od ilości godzin. Pytalam w jednym klubiku gdzie się płaci za godziny ale krzykneli 15zl za godzinę, rozbój.

edit: widzę, że dziś focha ma "a" n klawiaturze :/

Ja się zdrzemnęlam chwilę, Olis wstał ok 14 i je obiadek przy bajce ;/ no ale dłubie wiec sukces. Od 15 do conajmniej 18 na baje szlaban, meliskę juz piję ;p

pierdut........talerz na podłodze....idę sprzątac ;/

a ja zabrałam mezowi auto bo mamy dzis kolejne zajecia na basenie do odrobienia , jutro nastepne na 9.. Antek wciagnął swój obiad i wołał jeszcze :) i ciagle chciał od mamy z talerza , bo ja przeciez mam coś lepszego :P

hej :)

dziunka pewnie z nerwow sie okres spoznia:tak: bylas z Mala w szpitalu, denerwowalas sie i to dlatego;-) mi tez sie teraz spoznial juz dobre kilka dni, myslalam, ze...;) a tu wczoraj sie przyplatal i mnie tylko wkurzyl:wściekła/y::wściekła/y: no ale to tez musialby byc jakis cud hehe, bo nie staralismy sie specjalnie:zawstydzona/y:
Ilonka super, ze sie wszystko udalo:tak: niepotrzebnie sie stresowalas:-) czekamy na jakies zdjecia;-)

Mlody spi juz 3 godzine:tak:
a ja dopiero teraz biore sie za obiad, jakos mi zeszlo bo sie z moim zagadalam, caly czas myslimy o jakis wczasach, juz byla wersja, ze polskie morze i odwiedzenie rodiznki przy okazji ale teraz znowu myslimy gdzies do Hiszpani itp. Jak tak dalej pojdzie to nigdzie nie polecimy:wściekła/y: musimy sie w koncu zdecydowac, zeby maz mogl zabukowac urlop:-)

Wiesz Dziunka, okres w cięży też sie zdarza... :)))))

Spadaj:-p

Kurcze, w brzuchu czuję się jakbym miała okres a tu nic nie leci:baffled: chodzę jak bomba zegarowa:rofl2:

Asia śpi od 16-tej...widocznie potrzebowała, bo w południe spała tylko godzinkę. Jak się obudzi idziemy na grilla do siostrzenicy A - a co tam, wprosiłam się:-D

Dom do ogarnięcia a mi się TAAAK nie chce. Joasia już brzydkich kupek nie miała oprócz tych porannych:-)

AAAAAAAAAAAAA NASZA ILONKA ZWARIOWAŁA I WŁAŚNIE WYJEŻDŻA NA POMORZE:-D

KASIULA STO LAT :)

Ostatnia edycja:
A no własnie Kasiula 100 lat!!!!!!

A ja właśnie siedze w pracy, czekam aż drukarka ostygnie, bo sie przegrzała i zaczęła przerabiać świadectwa na papkę :((( i zaraz wyjdę z siebie pam pam pam i stanę obok pam pam pam
meliski nie mam, dobrze ze chociaz cole wzięłam, bo posiedze tu, oj posiedzę...

Ilonka chciałybyśmy zobaczyć zdjęcia!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry